ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τσάρλι Γουάτς: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο 80χρονος ντράμερ των Rolling Stones

Rolling Stones
O Τσάρλι Γουάτς θα χρειαστεί να απέχει από την επερχόμενη περιοδεία των Rolling Stones
AP

Oι ευχές των Rolling Stones στον 80χρονο Τσάρλι Γουάτς για γρήγορη ανάρρωση.

Ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς δεν θα ακολουθήσει το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

To πρόβλημα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια προληπτικών εξετάσεων που έκανε πριν την έναρξη της περιοδείας και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του θρυλικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, οι γιατροί του 80χρονου μουσικού τού απαγόρευσαν οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει την υγεία του, καθώς χρειάζεται ξεκούραση για αρκετές εβδομάδες ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Ο ίδιος ανέφερε σε δήλωσή του «Για πρώτη φορά πρέπει να κάνω μικρό διάλειμμα. Δουλεύω σκληρά για να συνέλθω, αλλά σήμερα αποδέχθηκα τις συμβουλές των γιατρών, καθώς αυτό θα μου πάρει λίγο καιρό».

Πρόσθεσε επίσης, ότι μετά τις δεκάδες ακυρώσεις των συναυλιών του γκρουπ λόγω του κορονοϊού, δεν ήθελε να απογοητεύσει τους φαν με μία ακόμα αναβολή. Τον ντράμερ θα αντικαταστήσει στη σκηνή ο Στιβ Τζόρνταν, μέλος του συγκροτήματος του Κιθ Ρίτσαρντς, X-Pensive Winos.

Ο Τσάρλι Γουάτς ο οποίος είναι το γηραιότερο μέλος των Rolling Stones, μπήκε στην μπάντα το 1963 και από τότε δεν έλειψε από καμία συναυλία ή άλμπουμ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του Γουάτς δηλώνοντας τη συμπαράσταση τους.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε ότι μόλις αναρρώσει ο Γουάτς, ανυπομονούν να τον έχουν και πάλι κοντά τους σύντομα.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς ευχήθηκε στον ντράμερ να έχει ταχύτατη ανάρρωση και να τον δουν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, ο Ρόνι Γουντ,που πρόσφατα έδωσε νέα μάχη με τον καρκίνο, ανέφερε ότι θα τους λείψει στην επερχόμενη περιοδεία τους και ευχαρίστησε τον Τζόρνταν για τη συνδρομή του.

Η περιοδεία Νο Filter των Rolling Stones θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.