ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έλσα 2.0: Δείτε το πρώτο επεισόδιο της νέας ελληνικής sci-fi σειράς

Έλσα 2.0
Η Μυριέλλα Κουρεντή στην πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας

Η πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας έχει πρωταγωνιστές τον Τάσο Νούσια και την Μυριέλλα Κουρεντή.

Κυκλοφόρησε χθες, Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στο YouTube, το πρώτο επεισόδιο της σειράς Έλσα 2.0, με πρωταγωνιστές τον Τάσο Νούσια και την Μυριέλλα Κουρεντή.

Το Έλσα 2.0 είναι μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας, εντελώς διαφορετική για τα ελληνικά δεδομένα. Το νέο πρότζεκτ ασχολείται με την απώλεια, την αγάπη, τη μετάνοια και τη φιλοδοξία με συντελεστές από την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσον αφορά την υπόθεση διαβάζουμε: Ενας επιστήμονας συντετριμμένος από τον πρόσφατο ξαφνικό χαμό της γυναίκας του αδυνατεί να ξεχάσει τις τελευταίες στιγμές μαζί της πριν τον τραγικό της θάνατο. Ως ειδικός ρομποτικής, μηχανικός, επιστήμονας δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, απομονώνεται στο προσωπικό του εργαστήρι αποφασισμένος να την φέρει πίσω στη ζωή.

Ως ιστορία ενός πλάσματος που δημιουργήθηκε με μη συμβατικό τρόπο αλλά μέσω επιστημονικών μεθόδων, η ταινία αποτελεί μία ουσιαστική αντιπροσώπευση των φόβων και των ελπιδών που γεννούν η επιστήμη και η τεχνολογία.

Εμπνευσμένο από τον τιτάνα θεό της φωτιάς Προμηθέα, μία φιγούρα που αντιπροσώπευε τον ανθρώπινο μόχθο, συγκεκριμένα στην αναζήτησή τους για επιστημονική γνώση και τον κίνδυνο αθέμιτων συνεπειών και εμπνευσμένο από τις διάφορες εκδοχές της ιστορίας στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, η ταινία εξερευνά τις δυνάμεις του ανθρώπου που του επιτρέπουν να δημιουργήσει ζωή.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Squid Game: Spoiler Alert - Τα κρυφά μηνύματα που κανείς δεν πρόσεξε!

Οι δυο πασίγνωστοι ρόλοι που απέρριψε η Μαντόνα και το μετανιώνει ακόμα!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γράφει βιβλίο για το φάντασμα ενός κοριτσιού που δολοφονήθηκε