ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: «Σοβαροί και επίμονοι μυϊκοί σπασμοί» αναβάλλουν την πρεμιέρα της στο Λας Βέγκας

Σελίν Ντιόν
Ανησυχία για την υγεία της Σελίν Ντιόν
AP

Η Σελιόν Ντιόν νιώθει συντετριμμένη και δηλώνει πως πρέπει να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της.

Συντετριμμένη δηλώνει η Σελίν Ντιόν η οποία αναγκάστηκε να αναβάλλει την πρεμιέρα του σόου της στο Λας Βέγκας της για λόγους υγείας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Resolts World Theatre, η διάσημη τραγουδίστρια υποφέρει από «σοβαρούς και έντονους μυϊκούς σπασμούς» που δεν της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα των παραστάσεων της. «Η ιατρική ομάδα της συνεχίζει να αξιολογεί και να αντιμετωπίζει την κατάστασή της. Παρ’ όλα αυτά τα συμπτώματα που βιώνει δεν της επιτρέπουν να συμμετέχει στις συνεχιζόμενες πρόβες για το σόου» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Είμαι συντετριμμένη. Η ομάδα μου κι εγώ προετοιμάζουμε το νέο σόου μας τους τελευταίους οχτώ μήνες και η στεναχώρια μου δεν περιγράφεται που δεν μπορούμε να κάνουμε πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Τώρα πρέπει να εστιάσω στην ανάρρωσή μου. Πρέπει να το ξεπεράσω αυτό όσο πιο σύντομα μπορώ», εξήγησε η ίδια σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Σημειώνεται ότι η πρεμιέρα του σόου ήταν προγραμματισμένη για τις 5 Νοεμβρίου. Οι παραστάσεις έως τις 20 Νοεμβρίου καθώς και εκείνες από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου 2022 έχουν ακυρωθεί και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί νέες ημερομηνίες. Ωστόσο, η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο Courage στις 9 Μαρτίου 2022 παραμένει ως έχει.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

To πρίκουελ του John Wick θα έχει πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον

O Ρομπ Χάλφορντ των Judas Priest αποκάλυψε τη μάχη του με τον καρκίνο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής