ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτέλους μάθαμε τον επίσημο τίτλο του τηλεοπτικού «Lord of The Rings»!

The Lord of the Rings: The Rings of Power
H Amazon αποκάλυψε τον πλήρη τίτλο της πολυαναμενόμενης σειράς μέσω ενός βίντεο
Amazon

Η prequel σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Amazon επιτέλους αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο της πολυαναμενόμενης σειράς Lord of the Rings, μέσω ενός νέου βίντεο που κυκλοφόρησε. Ο τίτλος του τηλεοπτικού Άρχοντα θα είναι The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Θυμίζουμε ότι η σειρά βασίζεται στο σύμπαν του Τόλκιν και εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χόμπιτ, μεταφέροντας τους θεατές στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης.

Θα αποτελείται από οκτώ εβδομαδιαία επεισόδια, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί ανανεώθηκε ήδη και για δεύτερη σεζόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συμφωνία κάνει λόγο για πέντε σεζόν τουλάχιστον, εκτινάσσοντας το κόστος της παραγωγής στο ένα δισεκατομμύριο δολάρια!

Η σειρά θα ξεκινήσει σε μια εποχή σχετικής ειρήνης ακολουθώντας οικείους αλλά και άγνωστους χαρακτήρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη μακρόχρονη επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη. «Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Όρεων της Ομίχλης, στα μεγαλοπρεπή δάση της πρωτεύουσας των Ξωτικών στο Λίντον, κι από το μαγευτικό βασίλειο του Νούμενορ, στα πιο απομακρυσμένα σημεία του χάρτη, αυτά τα Βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν μία κληρονομιά που θα ζει για πολλά χρόνια αφού θα έχουν φύγει», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της σειράς.

Πρέπει να πούμε ότι καστ της σειράς έχει άρωμα Game of Thrones, καθώς συμμετέχουν οι Τζόζεφ Μόουλ (Μπέντζεν Σταρκ) και Ρόμπερτ Αραμάγιο (Νεντ Σταρκ). Παίζουν ακόμα οι Κιπ Τσάπμαν, Σίνθια Αντάι-Ρόμπινσον, Πίτερ Τέιτ, Τομ Μπατζ, Μόρφιντ Κλαρκ, Όγουεν Άρθουρ, κ.ά.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Αυτές είναι οι 24 νέες κορεάτικες σειρές και ταινίες του 2022

Η Τζόυς Ευείδη από το Α έως το Ω

Netflix: Αυτή είναι η συμμορία του κορεάτικου «La Casa de Papel»