ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε έρχεται το prequel της ταινίας «Hunger Games»

Hunger Games prequel
H prequel ταινία θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2023
Αρχείο Newsbomb.gr

Το prequel έχει τίτλο Hunger Games: «The Ballad of Songbirds and Snakes».

Η Lionsgate ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του CinemaCon ότι το prequel της ταινίας Hunger Games: «The Ballad of Songbirds and Snakes» (Η Μπαλάντα των Αηδονιών και των Φιδιών), θα βγει στη μεγάλη οθόνη στις 17 Νοεμβρίου 2023.

Η αμερικανική επιστημονικής φαντασίας ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σούζαν Κόλινς που κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου 2020.

Tο βιβλίο τοποθετείται 64 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας, κατά την διάρκεια των δέκατων «Αγώνων πείνας» με πρωταγωνιστή τον νεαρό, ακόμα, Κοριολανός Σνόου. Το βιβλίο κυκλοφορεί και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

«Το νέο βιβλίο της Σούζαν άξιζε την αναμονή. Προσφέρει όλα όσα οι θαυμαστές θα μπορούσαν να ελπίζουν και να περιμένουν από το Hunger Games, ενώ παράλληλα ανοίγει νέους δρόμους και εισάγει έναν εντελώς νέο καμβά χαρακτήρων», δήλωσε ο Τζο Ντρέικ, πρόεδρος του κινηματογραφικού ομίλου Lionsgate, σε ανακοίνωση. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επανενώσουμε αυτή την κινηματογραφική ομάδα, με αυτό το μοναδικό franchise και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την παραγωγή» πρόσθεσε.

Η Lionsgate επιβεβαίωσε ακόμη ότι η ταινία θα είναι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φράνσις Λόρενς και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Αρντ με τον Μάικλ Λέσλι θα διασκευάσουν το σενάριο.

Ο ήρωας της ταινίας στη σειρά των αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ο 18χρονος Κοριολάνο Σνόου. Είναι όμορφος και γοητευτικός, και παρόλο που η οικογένεια του Σνόου έχει περάσει δύσκολες στιγμές, βλέπει μια αλλαγή στην τύχη του όταν επιλέγεται να γίνει μέντορας της Λούσι Γκρέι Μπερντ.

Σύμφωνα με το Deadline την ίδια ημέρα δηλαδή στις 17 Νοεμβρίου του επόμενου έτους είναι προγραμματισμένη η ταινία «Trolls World 3» της DreamWorks Animation και η ταινία «If» της Paramount του Ράιαν Ρέινολντς σε σκηνοθεσία Τζον Κρασίνσκι.

Θυμίζουμε ότι το κινηματογραφικό franchise αποτελείται από τέσσερις ταινίες: The Hunger Games, Catching Fire, Mockingjay-Part 1, Mockingjay-Part 2. Η πρώτη ταινία εκτόξευσε τη φήμη της Τζένιφερ Λόρενς σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ παράλληλα, οι ταινίες άγγιξαν συνολικά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Στα σκαριά το κινηματογραφικό prequel του «Hunger Games»: Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Ο Γκάρι Όλντμαν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική


«Jeanne Du Barry»: Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών