ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Jeanne Du Barry»: Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ στο Φεστιβάλ των Καννών

Τζόνι Ντεπ
Στη νέα του ταινία, ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον Λουδοβίκο τον 15ο
AP

H τελευταία ταινία του Τζόνι Ντεπ ήταν το Minamata του 2019.

Μετά από τρία περίπου χρόνια, ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών με τη γαλλική ταινία «Jeanne Du Barry».

Όσο ο διάσημος σταρ και η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, βγάζουν τα άπλυτα του γάμου τους στη φόρα μέσω της πολύκροτης δίκης σε δικαστήριο της Βιρτζίνια, η τελευταία ταινία του Ντεπ ταξιδεύει στις Κάννες για να αναζητήσει αγοραστή.

Η ταινία «Jeanne Du Barry» γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες του Παρισιού αλλά κυρίως σε χώρους μέσα και έξω από το Παλάτι των Βερσαλλιών.

Στο δράμα εποχής της Γαλλίδας Μαϊγουέν, ο Ντεπ υποδύεται τον Λουδοβίκο τον 15ο ενώ η ίδια η σκηνοθέτις ενσαρκώνει την Κόμισσα Ζαν Ντι Μπαρί, τελευταία ερωμένη του Λουδοβίκου, ο οποίος βασίλεψε για 59 χρόνια και έμεινε γνωστός με το παρατσούκλι «ο αγαπητός». Ωστόσο, λίγο πριν πεθάνει κατηγορήθηκε για ασέβεια και διαφθορά, χάνοντας τη δημοφιλία του και την αγάπη του λαού του.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία ταινία του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως θύμα του cancel culture, ήταν το βιογραφικό Minamata το οποίο πέρασε από χίλια κύματα εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετώπισε ο Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Χερντ.


Διαβάστε επίσης

Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Στα άδυτα της πιο τοξικής σχέσης του Χόλιγουντ - Ο έρωτας που έγινε πόλεμος

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει με νέα σειρά!

Ο Τζόνι Ντεπ θα είναι ο Λουδοβίκος ο 15ος - Όσα γνωρίζουμε για τη νέα του ταινία