ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γκάρι Όλντμαν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική

Γκάρι Όλντμαν
H καριέρα του Γκάρι Όλντμαν είναι γεμάτη από εμβληματικούς ρόλους
AP

Ο Γκάρι Όλντμαν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική μετά την ολοκλήρωση της σειράς «Slow Horses» του Apple TV+.

O Γκάρι Όλντμαν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της συνταξιοδότησης. Αυτό τουλάχιστον παραδέχεται ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Deadline.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Slow Horses του Apple TV+ δηλώνει ότι το τέλος της υποκριτικής του καριέρας, η οποία είναι γεμάτη εμβληματικούς ρόλους, πλησιάζει και μάλλον θα είναι μετά την ολοκλήρωση της σειράς. Ωστόσο, ο Όλντμαν θέλει η έξοδός του να είναι ιδιαίτερα θεαματική και ηχηρή.

Παρά τις παραπάνω δηλώσεις, ο σπουδαίος ηθοποιός, δεν φαίνεται ότι βιάζεται να κόψει το νήμα του... τερματισμού. Στην πραγματικότητα μάλιστα, βλέπει ιδιαίτερα θετικά την επιστροφή του στον ρόλο του Jackson Lamb στο Slow Horses το οποίο ολοκλήρωσε ήδη τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν που θα έχει τίτλο «Dead Lions».

Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2023, ο Γκάρι Όλντμαν πρόκειται να εμφανιστεί στο Oppenheimer, ένα ιστορικό δράμα για την εφεύρεση της ατομικής βόμβας, σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν.

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίζει τον Jackson Lamb για τα επόμενα δε ξέρω πόσα χρόνια. Απόλυτα. Για όσους αγαπούν τα βιβλία και αυτό που ήταν ο Μικ Χέρον, ξέρουν πως είναι ένας εμβληματικός χαρακτήρας. Επομένως εάν ήταν να κάνω θεαματική έξοδο, εννοώ ότι η σύνταξη είναι στον ορίζοντα. Μπορώ να τη δω», αποκαλύπτει ο Όλντμαν.

«Οι ηθοποιοί και το crew στο Slow Horses και το Dead Lions είναι υπέροχοι. Το να μπορώ να κλείσω τη καριέρα μου παίζοντας τον Jackson Lamb θα θεωρούσα τον εαυτό μου ιδιαίτερα ευγνώμων και τυχερό που μπόρεσε να το κάνει. Ποτέ μην λες ποτέ», καταλήγει.


Διαβάστε επίσης

«Chief of War»: Ο Τζέισον Μομόα γράφει νέα ιστορική σειρά για τη Χαβάη

Χάρισον Φορντ: Από το Ιντιάνα Τζόουνς πρωταγωνιστής σε νέα τηλεοπτική σειρά!