ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Maestro: Ακούστε το τραγούδι της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Maestro
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου στο Maestro
MEGA

Η Kid Moxie διασκευάζει το Creep των Radiohead για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η ατμοσφαιρική φωνή που ντύνει το τρέιλερ της σειράς, είναι η γνωστή συνθέτρια, παραγωγός και τραγουδίστρια Kid Moxie, πρωτοπόρος της κινηματογραφικής pop μουσικής με συμμετοχές σε πολλαπλά τηλεοπτικά διαφημιστικά και καμπάνιες.

Η Kid Moxie διασκευάζει το διαχρονικό τραγούδι Creep των Radiohead για τις ανάγκες της πολυαναμενόμενης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι το βίντεο του τραγουδιού γυρίστηκε σε στούντιο στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, η ιδέα πίσω από το music video είναι ότι ένας πίνακας τέχνης, ένα πορτραίτο για την ακρίβεια, ζωντανεύει.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το Maestro θα αποτελείται από εννέα επεισόδια, ενώ όπως ανακοίνωσε το MEGA δεν θα είναι διαθέσιμο στο Web TV του καναλιού, στο YouTube ή σε άλλες πλατφόρμες.

H υπόθεση

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Το «Maestro»: έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega.


Διαβάστε επίσης

«Γη Της Ελιάς»: Πάνος Μουζουράκης και Νίνα Μαζάνη στο νέο ντουέτο της σειράς

«Σασμός»: Ακούστε το νέο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου - Στο κλιπ συμμετέχει ο Στέλιος Μάινας

«Γλυκάνισος»: Η Βιολέτα Ίκαρη στο τραγούδι της νέας ομώνυμης σειράς του ΣΚΑΪ