ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μαύρο Ρόδο»: Η Ελένη Βιτάλη ερμηνεύει το τραγούδι της νέας δραματικής σειράς του MEGA

Μαύρο Ρόδο
H σειρά Μαύρο Ρόδο κάνει πρεμιέρα στο MEGA, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
MEGA

Η Ελένη Βιτάλη ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Μαύρο Ρόδο» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους.

Η Ελένη Βιτάλη ερμηνεύει το «Μαύρο Ρόδο», το τραγούδι των τίτλων της νέας, ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του MEGA.

Tη μουσική του τραγουδιού όπως και το soundtrack της σειράς, υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Το «Μαύρο Ρόδο», αποτελεί την πρώτη συνεργασία του συνθέτη με την σπουδαία φωνή του λαϊκού μας ρεπερτορίου Ελένη Βιτάλη, η οποία αποδίδει μοναδικά τα έντονα συναισθήματα που βιώνουν οι ήρωες της σειράς και μεταφέρει την ατμόσφαιρα της ιστορίας.

Ελένη Βιτάλη
H Ελένη Βιτάλη στο στούντιο για την ηχογράφηση του τραγουδιού

Τους στίχους του κομματιού έχει γράψει η Κερασία Ανδριανάκη, μαθήτρια του Γιώργου Θεοφάνους, η οποία επελέγη μέσα από διαγωνισμό που έκανε ο συνθέτης στο Ίντερνετ ανάμεσα στους μαθητές του.

Το τραγούδι «Μαύρο Ρόδο» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και σε ειδική ορχηστρική εκδοχή με τον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σαλέα.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30 και «ζωντανεύει» στις οθόνες μας ήρωες που παρασύρονται στη δίνη των παθών, των διλημμάτων και των μυστικών τους. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.


Διαβάστε επίσης

Βιτάλη και Θεοφάνους για πρώτη φορά μαζί στο «Μαύρο Ρόδο» - Φωτογραφίες από το στούντιο

Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Maestro: Ακούστε το τραγούδι της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη