ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Shrinking: Επίσημο τρέιλερ για την κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ

Χάρισον Φορντ  Shrinking
Τζέισον Σέγκελ και Χάρισον Φορντ στο Shrinking
Apple TV+

Η νέα κωμική σειρά Shrinking, θα κυκλοφορήσει στο AppleTV+ την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Ο Τζέισον Σέγκελ είναι ένας ψυχοθεραπευτής, που θρηνεί για την απώλεια της συζύγου του, στο επίσημο τρέιλερ για το Shrinking του AppleTV+.

Σε μια σχεδόν τρίλεπτη ματιά στη σειρά - που γράφτηκε από τους Σέγκελ, Μπρετ Γκόλντστάιν και Μπιλ Λόρενς – βλέπουμε τον χαρακτήρα του Σέγκελ να παραβιάζει όλους τους κανόνες θεραπείας, αρχίζοντας να λέει στους πελάτες του τι ακριβώς σκέφτεται αντί να τους αφήσει να φτάσουν στις δικές τους αποφάσεις.

Αγνοώντας την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκει τον εαυτό του να οδηγεί σε τεράστιες και σοκαριστικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων… συμπεριλαμβανομένης της δικής του.

Το τρέιλερ ξεκινά με τον Τζίμι (που υποδύεται ο Σέγκελ) να δέχεται τους πελάτες του, ωστόσο αντί να τους προσφέρει βοήθεια, τον βλέπουμε να βαριέται τόσο πολύ που τελικά τον παίρνει ο ύπνος στην καρέκλα.

Ο Χάρισον Φορντ πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά AppleTV+ ως Δρ. Φιλ Ρόουντς, ένας προσγειωμένος, αιχμηρός και πρωτοπόρος στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, επιστήμονας, σύμφωνα με τον streamer.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η νέα κωμική σειρά θα αποτελείται από εβδομαδιαία επεισόδια, ενώ θα δούμε τον Χάρισον Φορντ σε έναν από τους πρώτους μεγάλους τηλεοπτικούς του ρόλους.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο Χάρισον Φορντ στο παρελθόν έχει κάνει διάφορες guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές (The Young Indiana Jones Chronicles, The Star Wars Holiday Special, κ.ά). Επίσης πρωταγωνισεί στη σειρά «1923» με την Έλεν Μίρεν.

Το καστ του Shrinking συμπληρώνοι οι: Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie και Lukita Maxwell.


Το Shrinking θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως με διπλό επεισόδιο, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο Apple TV+.

Διαβάστε επίσης

Τρέιλερ για τη νέα κωμική σειρά με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ

Ιντιάνα Τζόουνς: Ο Χάρισον Φορντ είναι αναντικατάστατος

To Netflix αποκάλυψε τις ημερομηνίες για τις ταινίες που θα δούμε το 2023