ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ριάνα θα τραγουδήσει ζωντανά στη σκηνή των Όσκαρ 2023

Ριάνα
H εμφάνιση της Ριάνα στο Super Bowl 2023
AP

Η Ριάνα είναι υποψήφια για Όσκαρ με το τραγούδι της Lift Me Up από το σάουντρακ της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever της Marvel.

Η Ριάνα ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή των Όσκαρ, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl 2023.

Η Ριάνα θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει ζωντανά το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι της, Lift Me Up από το σάουντρακ της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever της Marvel, κατά τη διάρκεια της 95ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ στις 12 Μαρτίου. Η ταινία Black Panther: Wakanda Forever της Marvel είναι υποψήφια για πέντε Όσκαρ.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ριάνα βλέπει το όνομά της να φιγουράρει στις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού. Η μπαλάντα φέρει την υπογραφή της ίδιας της τραγουδίστριας, μαζί με τους Tems, Λούντβιχ Γκόρανσον και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ράιαν Κούγκλερ.

Στην ίδια κατηγορία υποψήφια βρίσκεται και η Lady Gaga με το τραγούδι Hold My Hand για την ταινία Top Gun: Maverick.

Θυμίζουμε ότι η εννέα φορές βραβευμένη με Grammy, τραγουδίστρια, περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ A$AP Rocky.

Η 95η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου (ξημερώματα Δευτέρας) στο Dolby Theater στο Λος Άντζελες με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ και θα μεταδοθεί από το ABC.

Διαβάστε επίσης

Ριάνα: Δεν θα πληρωθεί για το σόου στο Super Bowl - Αυτός είναι ο λόγος

Super Bowl Halftime Show: Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλανήτη

Ριάνα: Το «σόου» της ζωής της στο ημίχρονο του Super Bowl - Αποκάλυψε οτι είναι ξανά έγκυος