Netflix ιούλιος ταινίες
Πηγή: Netflix
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ιούλιος στο Netflix με τη νέα ταινία «Bird Box» και το φινάλε του «The Witcher 3»

Δείτε αναλυτικά όλες τις σειρές και τις ταινίες που κυκλοφορούν τον Ιούλιο στο Netflix.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού και οι περισσότεροι ονειρεύονται ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αρκετοί αναζητούν δροσιά στις κοντινές παραλίες και πολλοί επιλέγουν να χαλαρώσουν με σειρές και ταινίες στο Netflix.

H δημοφιλής πλατφόρμα ήδη φρόντισε να μας ενημερώσει για τις νέες κυκλοφορίες του Ιουλίου και είμαστε σίγουροι ότι όλο και κάποια νέα ταινία ή σειρά θα βρείτε για καλοκαιρινό binge watching.

Eμείς ήδη πάντως ξεχωρίσαμε και αναμένουμε το δεύτερο κεφάλαιο της τρίτης σεζόν του The Witcher, με τον Χένρι Κάβιλ για τελευταία φορά στο ρόλο του Γητευτή, αλλά και την ισπανική εκδοχή του χιτ, Bird Box, της ταινίας που το 2018 προκάλεσε πραγματική φρενίτιδα.

Επίσης, το δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, το Netflix φέρνει και αρκετές γνωστές ταινίες που έχουμε αγαπήσει, ιδανικές για να μας ταξιδέψουν όπως το Mamma Mia! ή να μας κρατήσουν συντροφιά τις ζεστές νύχτες.

Σειρές του Netflix

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2 (The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 1)
06/07/2023

Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο.

Deep Fake Love
06/07/2023

Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο 100.000 €, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Έξυπνα Τρικ για Ευρύχωρα Σπίτια (Hack My Home)
07/07/2023

Μια ομάδα τεσσάρων συγκλονιστικών σχεδιαστών προσφέρει λύσεις μεγιστοποίησης του χώρου και απίστευτα ευρηματικές ιδέες μηχανικής που μεταμορφώνουν τα οικογενειακά σπίτια.

Nineteen to Twenty (Δεκαεννιά στα Είκοσι)
11/07/2023

Νέα παιδιά περνάνε παρέα την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης δεκαετίας τους και την πρώτη της τρίτης, βιώνοντας την ελευθερία και τις "πρωτιές" της ενήλικης ζωής.

Περνάμε... Ζάχαρη!: Κόντρα στο Χρόνο (Sugar Rush: The Baking Point)
12/07/2023

Σ' αυτήν τη γεμάτη αδρεναλίνη σειρά, έξι ομάδες γαστρονομικών καλλιτεχνών ανακατεύουν καινοτομία και παράδοση φτιάχνοντας βρώσιμα θαύματα. Ποιοι θα φτάσουν στην κορυφή;

Φλεγόμενο Σπίτι (Burn the House Down)
13/07/2023

Προκειμένου ν' ανακαλύψει την αλήθεια για την πυρκαγιά που διέλυσε την οικογένειά της πριν από 13 χρόνια, η Άντζου γίνεται οικονόμος της ψυχρής κυρίας της οικίας Μιταράι.

Too Hot to Handle: Σεζόν 5ο (Too Hot to Handle: Season 5)
14/07/2023

Ένα νέο θέρετρο γεμάτο λαγνεία, καθόλου σεξ και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λάνα περιμένει μια παρέα παιχνιδιάρηδων σινγκλ που ελπίζουν να κερδίσουν τα 200.000 δολάρια.

Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 3 (Sweet Magnolias: Season 3)
20/07/2023

Sweet Magnolias: Season 3
Sweet Magnolias: Season 3Netflix

Μετά τον καυγά στο σπίτι των Σάλιβαν, οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν νέες δυσκολίες, καθώς οι στενοχώριες και τα οικογενειακά δράματα θέτουν τις σχέσεις τους σε δοκιμασία.

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 2 (The Witcher: Season 3 Volume 2)
27/07/2023

O Χένρι Κάβιλ για τελευταία φορά στο ρόλο του Γητευτή
O Χένρι Κάβιλ για τελευταία φορά στο ρόλο του ΓητευτήNetflix

Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο.

Ο Ράφτης: Σεζόν 2 (The Tailor: Season 2)
28/07/2023

Ο Πεγιάμι έχει νέες δυσκολίες καθώς η φιλία του με τον Δημήτρη δοκιμάζεται, η Εσβέτ περνά περισσότερο χρόνο με τον Μουσταφά και μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του.

Tαινίες του Netflix

Πεθερικά Γκάνγκστερ (The Out-Laws)
07/07/2023

Όταν, λίγο πριν από τον γάμο του Όουεν, ληστεύουν την τράπεζα που διευθύνει, όλα τα στοιχεία δείχνουν προς μια απίστευτα άβολη κατεύθυνση: τα μελλοντικά πεθερικά του.

Οι Τακτικές του Έρωτα 2 (Love Tactics 2)
14/07/2023

Η Ασλί δηλώνει ότι ο γάμος είναι απάτη, αλλά, όταν ο σύντροφός της, ο Κερέμ, αναπάντεχα συμφωνεί, θα κάνει τα πάντα για να τον χειραγωγήσει ώστε να της κάνει πρόταση γάμου.

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη (Bird Box Barcelona)
14/07/2023

Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου "Με τα Μάτια Κλειστά" (Bird Box). Μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.

Οι (Σχεδόν) Θρύλοι [The (Almost) Legends]
19/07/2023

Μια πολύχρωμη μεξικάνικη πόλη. Δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο Ρομέο κι ο Πρεσιάδο ξαναβρίσκονται για να τιμήσουν τη μνήμη του μπαμπά τους σ' ένα ράλι με αδρεναλίνη και μουσική.

Κλωνοποίησαν τον Ταϊρόν (They Cloned Tyrone)
21/07/2023

Μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων οδηγεί ένα απίθανο τρίο (Τζον Μπογιέγκα, Τζέιμι Φοξ και Τιόνα Πάρις) στα δίχτυα μιας μοχθηρής συνωμοσίας στη γειτονιά.

Ευτυχία για Αρχάριους (Happiness For Beginners)
27/07/2023

Η Χέλεν ζούσε πάντοτε όσο πιο συγκρατημένα γινόταν. Πλέον χωρισμένη, ξεκινά ένα σεμινάριο επιβίωσης, παρέα με ιδιαίτερα άγνωστα άτομα, για την "περιπέτεια μιας ζωής".

Ντοκιμαντέρ του Netflix

WHAM!
05/07/2023

Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ θυμούνται τους Wham!, από το '70 που ήταν κολλητοί μέχρι το '80 που έγιναν θρύλοι της ποπ.

Αγνοούμενη: Υπόθεση Λούσι Μπλάκμαν (Missing: The Lucie Blackman Case)
26/07/2023

1η Ιουλίου 2000. Η 21χρονη Βρετανή Λούσι Μπλάκμαν εξαφανίζεται στο Τόκιο, γεγονός που πυροδοτεί μια διεθνή έρευνα και μια μακρόχρονη προσπάθεια απόδοσης δικαιοσύνης.

Η Κυρία της Σιωπής: Δολοφόνος Ηλικιωμένων Γυναικών (The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders)
27/07/2023

Από το 1998 έως και το 2005, σχεδόν 50 ηλικιωμένες γυναίκες δολοφονήθηκαν στην Πόλη του Μεξικού, γεγονός που πυροδότησε το κυνήγι και τη σύλληψη του πιο απίθανου υπόπτου.

Πώς να Γίνεις Αρχηγός Αίρεσης (How to Become a Cult Leader)
28/07/2023

Θυμίζοντας οδηγό για τη σύλληψη φανατισμένων οπαδών αίρεσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξετάζει με χιούμορ την άνοδο έξι γνωστών "διδασκάλων".

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

Sonic Prime: Σεζόν 2 (Sonic Prime: Season 2)
13/07/2023

Με τη βοήθεια των συμμάχων του διαλυμένου σύμπαντος, ο Σόνικ μάχεται με το Συμβούλιο του Χάους για τον έλεγχο του πανίσχυρου Πρίσματος του Παράδοξου, ένα θραύσμα τη φορά.

Οι Σούπερ Ηρωίδες της Ομάδας 4 (Supa Team 4)
20/07/2023

Στη νεο-φουτουριστική πόλη Λουσάκα στη Ζάμπια, τέσσερις έφηβες βοηθούν μια πρώην μυστική πράκτορα να σώσει τον κόσμο ως μυστικές υπερηρωίδες.

Mamma Mia!
Mamma Mia!Netflix


Μην χάσετε επίσης

01/07/2023

Ουρανοξύστης Skyscraper

Μάρλεϊ, ένας Μεγάλος Μπελάς Marley & Me

Νύφες σε Πόλεμο Bride Wars

Mamma Mia! Here We Go Again

Άπιστη Unfaithful

Η Επιστροφή The Revenant

Mr. & Mrs. Smith

Bohemian Rhapsody

Mamma Mia! Η ταινία Mamma Mia!

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε Gone Girl

The Blacklist The Blacklist: Season 10 (Επεισόδια 19-22 εβδομαδιαίως)

Τραγούδα! Sing

15/07/2023

Τοπ Γκαν Top Gun

Ξενοδοχείο για Τέρατα Hotel Transylvania

Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 Hotel Transylvania 2

Δια Πυρός και Σιδήρου Man on Fire

Don't Tell a Soul

Τα Κακά Παιδιά Bad Boys

20 Υποψήφιοι Γαμπροί What's Your Number?

16/07/2023

Bad Boys for Life


Διαβάστε επίσης

Netflix: O «Berlin» του «La Casa de Papel» ετοιμάζεται για την πρώτη του ληστεία

Σάλμα Χάγιεκ: «Πολλές σκηνές στο σενάριο του Black Mirror με σόκαραν»

Netflix: Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν επιστρέφουν ως «Ελισάβετ» στο «The Crown»

Netflix: Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία «Bird Box»

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ