ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νία Βαρντάλος: Κυκλοφόρησε η αφίσα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» και έχει «άρωμα» Ελλάδας

Νία Βαρντάλος: Κυκλοφόρησε η αφίσα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3» και έχει «άρωμα» Ελλάδας

Νία Βαρντάλος: Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου

Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει το επίσημο trailer του «My Big Fat Greek Wedding 3» (Γάμος αλά Ελληνικά 3) με μουσική του Γιώργου Αλκαίου και τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε η επίσημη αφίσα της ταινίας. Εκτός από τους πρωταγωνιστές, η αφίσα έχει και φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

Η οικογένεια Πορτοκάλος θα συνεχίσει με τα συνηθισμένα ξεκαρδιστικά καμώματά της και στην 3η ταινία, καθώς εξερευνά τις ρίζες της και συναναστρέφεται με τους ντόπιους, τιμώντας παράλληλα την τελευταία επιθυμία του πατέρα της Τούλας. Φυσικά, η Τούλα Πορτοκάλος της Nia Vardalos είναι το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας και μαζί της θα εμφανιστούν και οι Ίαν Μίλερ (John Corbett), Πάρις (Elena Kampouris), θεία Βούλα (Andrea Martin), θείος Τάκης (Gerry Mendicino) και η ξαδέρφη Νίκη (Gia Carides).

Η κεντρική αφίσα έχει όλα τα γνωστά πρόσωπα και στο βάθος φαίνεται το χωριό Βαρυπατάδες της Κέρκυρας, όπου εκεί έλαβαν χώρα τα γυρίσματα.

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζόι Φατόνε, ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις $5 εκατ., που κυκλοφόρησε το 2002, σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.