ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θρυλική ταινία «Μπάτμαν» επιστρέφει σε 4Κ έκδοση 30 χρόνια μετά

Batman: Mask of the Phantasm
Το «Batman: Mask of the Phantasm» κυκλοφόρησε στις 25 Δεκεμβρίου του 1993
Αρχείο Newsbomb.gr

Η ταινία «Batman: Mask of the Phantasm» βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες μεταφορές κόμικ στη μεγάλη οθόνη.

H αγαπημένη θρυλική ταινία «Batman: Mask of the Phantasm» επιστρέφει μετά από 30 χρόνια σε μία 4K Ultra HD έκδοση με τις «φωνές» του υπέροχου Κέβιν Κονρόι στο ρόλο του Batman και του Μαρκ Χάμιλ ως Joker.

Με την ευκαιρία αυτή η Warner Bros. Entertainment, κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την νέα έκδοση της ταινίας που παρόλο τις χαμηλές εισπράξεις στο box office, βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες μεταφορές κόμικ στη μεγάλη οθόνη.

Το «Batman: Mask of the Phantasm» σε σκηνοθεσία των Έρικ Ραντόμσκι και Μπρους Τιμ κυκλοφόρησε στις 25 Δεκεμβρίου του 1993 με εισπράξεις που δεν ξεπέρασαν τα 5,6 εκατομμύρια δολάρια. Το σενάριο, που φέρει την υπογραφή των Άλαν Μπέρνετ, Πολ Ντίνι, Μάρτιν Πάσκο και Μάικλ Ριβς βρίσκει τον Batman (Κονρόι) αντιμέτωπο με μία νέα σκοτεινή, διαβολική φιγούρα η οποία εμφανίζεται από τον πουθενά, και συνδέεται μυστυριωδώς με το παρελθόν του.

Είναι βασισμένη στο «Batman: The Animated Series» (1992-1995) με ένα κάστ αστέρων όπως οι Ντάνα Ντελάνι, Στέισι Κιτς, Έιμπ Βιγκόντα, Χαρτ Μπόχνερ, Ντικ Μίλερ και Τζον Π. Ράιαν.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Μάθαμε τον τίτλο και την ημερομηνία που θα βγει το σίκουελ του «The Batman»

Έφυγε από τη ζωή η «φωνή» του Batman, ο ηθοποιός Kevin Conroy