ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάιλι Μινόγκ καλεί «Barbie»: Θέλει την Μάργκο Ρόμπι σε ταινία για τη ζωή της

Κάιλι Μινόγκ και Μάργκο Ρόμπι
Οι εντυπωσιακές Κάιλι Μινόγκ και Μάργκο Ρόμπι
AP

Η Κάιλι Μινόγκ θέλει την... Barbie της και αποκαλύπτει τους καλλιτέχνες με τους οποίους ονειρεύεται να συνεργαστεί.

Η Κάιλι Μινόγκ αποκάλυψε ποια ηθοποιό θα επέλεγε για να την υποδυθεί σε μια πιθανή βιογραφική ταινία.

Μιλώντας στο E! Online, η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε πως σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία για τη ζωή της, θα επέλεγε σίγουρα μια Αυστραλή ηθοποιό για να την υποδυθεί. Μάλιστα, το φαβορί για να παίξει την Κάιλι είναι η σταρ της Barbie, Μάργκο Ρόμπι, που μετά την κυκλοφορία της ταινίας και τη σαρωτική εμπορική της επιτυχία, έχει δει τις μετοχές στην κινηματογραφική βιομηχανία να εκτοξεύονται κατακόρυφα.

«Ονειρεύομαι την Μάργκο Ρόμπι. Θα είχε και την αυστραλιανή προφορά, αυτό είναι σίγουρο», είπε συγκεκριμένα η Μινόγκ, χωρίς ωστόσο (ακόμα) να υπάρχει στα σκαριά κάποια ταινία για τη ζωή της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ποπ σταρ ανέφερε τους καλλιτέχνες με τους θα ήθελε να συνεργαστεί. «Οι περισσότερες συνεργασίες που έχω κάνει έχουν έρθει σε μένα, οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω αυτή την απόφαση», είπε και πρόσεθσε «Αλλά με όποιον και αν συνεργάζομαι πάντα υπάρχει κάτι να μάθω». Ωστόσο, σημείωσε πως ορισμένες από τις συνεργασίες που ονειρεύεται είναι με την Μπιγιόνσε και την Ριάνα.
Η Κάιλι Μινόγκ ανακοίνωσε πρόσφατα τα πρώτα της σόου στο Λας Βέγκας που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου.

Η 55χρονη αυτή την περίοδο προωθεί το επερχόμενο άλμπουμ της, «Tension». Το βασικό single του «Padam Padam» έχει σκαρφαλώσει στα charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.

Το έκτο στούντιο άλμπουμ της Κάιλι, θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Darenote/BMG.

Διαβάστε επίσης

Barbie: «Κύμα» χωρισμών έφερε η ταινία - Το «ροζ» τεστ στα ραντεβού

Ράιαν Γκόσλινγκ: Σαρώνει τα charts ο «Κεν» από την ταινία «Barbie»

Μάργκο Ρόμπι: Barbie Vs Harley Quinn σημειώσατε 1

Tι σχέση έχει ο Slash των Guns N Roses με την «Barbie»