ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όντρεϊ Χέπμπορν: Ναυάγησαν τα σχέδια για ταινία με πρωταγωνίστρια την Ρούνι Μάρα

Ρούνι Μάρα και Όντρεϊ Χέπμπορν
Ρούνι Μάρα και Όντρεϊ Χέπμπορν
AP

Η βιογραφική ταινία για την Όντρεϊ Χέπμπορν με τη Ρούνι Μάρα να υποδύεται τη θρυλική ηθοποιό δεν πρόκειται να γίνει -άμεσα τουλάχιστον

Μετά τα νέα για τη μεταμόρφωση της Αντζελίνα Τζολί σε Μαρία Κάλλας, για τις ανάγκες νέας βιογραφικής ταινίας και καθώς είδαμε μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού ως Κάλλας, μαθαίνουμε ότι τα σχέδια μιας άλλης βιογραφικής ταινίας για την Όντρεϊ Χέπμπορν με πρωταγωνίστρια την Ρούνι Μάρα έχουν ναυαγήσει.

Την είδηση αποκάλυψε ο Λούκα Γκουαντανίνο που επρόκειτο να σκηνοθετήσει το φιλμ. Όπως είπε, το πρότζεκτ «δεν πρόκειται να συμβεί», αφήνοντας ωστόσο μια ελπίδα για το μέλλον λέγοντας ότι «ίσως γίνει μια μέρα».

«Δυστυχώς το πρότζεκτ δεν θα γίνει. Είναι πολύ λυπηρό, διότι υπήρχε ένα υπέροχο σενάριο και φυσικά, μια καταπληκτική ηθοποιός να παίξει την Όντρεϊ», είπε ο Γκουαντανίνο. Ο σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε το λόγο που ναυάγησε η ταινία, ωστόσο αρκέστηκε να αφήσει μια ελπίδα λέγοντας ότι «μπορεί να γίνει κάποια μέρα».

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το σενάριο είχε την υπογραφή του Μάικλ Μίτνικ (The Current War) και ήταν παραγωγή των Apple Studios με τη Ρούνι Μάρα σε ρόλο εκτελεστικής παραγωγού.

Θυμίζουμε ότι η Χέπμπορν πρωταγωνίστησε σε εμβληματικές ταινίες όπως: Breakfast at Tifanny’s, My Fair Lady, Funny Face, Sabrina και Roman Holiday. Προτάθηκε πέντε φορές για βραβείο Όσκαρ το οποίο και κέρδισε το 1953 για το Roman Holiday.

Aποσύρθηκε από την Υποκριτική στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και επικεντρώθηκε στις δράσεις της για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη UNICEF. Πέθανε το 1993 στην Ελβετία σε ηλικία 63 ετών.

Διαβάστε επίσης

«Maria»: Πρώτες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης: Η «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου ταξιδεύει στο εξωτερικό

Η ζωή της Πάρις Χίλτον γίνεται τηλεοπτική σειρά