ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Όταν πέρασε την κόρη του από οντισιόν - Το τραγούδι που της έδωσε

Λουκιανός Κηλαηδόνης
O αξέχαστος Λουκιανός

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης πέθανε σαν σήμερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2017 σε ηλικία 74 ετών.

O Λουκιανός Κηλαηδόνης υπήρξε μια κατηγορία από μόνος του στην ελληνική μουσική και ένας αξεπέραστος καλλιτέχνης και τραγουδοποιός.

Η κόρη του Μαρία Κηλαηδόνη, μουσικός και τραγουδοποιός και η ίδια, μιλώντας πρόσφατα στο Newsbomb.gr, μοιράστηκε μια ιστορία με τον Λουκιανό και συγκεκριμένα την πρώτη φορά που πέρασε... οντισιόν από τον ίδιο τον μπαμπά της, με το τραγούδι «Μαίρη Παναγιωταρά».

Πηγαίνοντας πίσω στο παρελθόν, θυμάται τη στιγμή που αποφασίζει να ασχοληθεί με τη μουσική και κυρίως τη στιγμή που ζητάει τη γνώμη του πατέρα της.

«Κάποια στιγμή παραδέχτηκα στον εαυτό μου ότι αυτό που αγαπώ πιο πολύ είναι η μουσική. Έτσι παράτησα τη δουλειά μου το καλοκαίρι του '85 και αφιερώθηκα στη μουσική. Φοβισμένα αλλά και με πάρα πολλή όρεξη ζήτησα τη γνώμη του Λουκιανού να με ακούσει, και με έβαλε σε οντισιόν κανονικά», λέει η Μαρία και αποκαλύπτει το τραγούδι που της ζήτησε να πει: «Mου είπε να πω την Παναγιωταρά. Είπα πολύ λίγο και μου είπε "είσαι μια χαρά, ξεκίνα, μην φοβάσαι τίποτα, είμαστε κοντά σου"».

H Mαρία εξηγεί τη διαδικασία αυτής της ακρόασης λέγοντας: «Θεωρώ ότι ο Λουκιανός -τώρα το καταλαβαίνω που έχω γίνει μαμά- ήθελε να δει αν είμαι καλή γιατί θα ήθελε να με προστατεύσει σε περίπτωση που δεν ήμουν, δεν θα ήθελε να εκτεθώ. Καλά έκανε».


Διαβάστε επίσης

Μαρία Κηλαηδόνη: «Ο Λουκιανός με πέρασε από οντισιόν» - Η «Παναγιωταρά», η σύγκριση, η ψυχοθεραπεία

Νίκος Κούρκουλος: Ο ζεν πρεμιέ που αγάπησε ο φακός και οι γυναίκες

Όταν ο Γιώργος Ζαμπέτας ξεσήκωσε τις Κάννες: Η νύχτα που έσπασαν 10.000 ποτήρια