ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Kατ Τζάνις: Πέθανε η τραγουδίστρια του TikTok - Eίχε συγκλονίσει η μάχη της με τον καρκίνο

Kατ Τζάνις
Στα τελευταία της μηνύματα έλεγε ότι ένιωθε παγιδευμένη στο «σχεδόν άψυχο σώμα της»
Kατ Τζάνις / Instagram

Η Κατ Τζάνις πέθανε σε ηλικία 31 ετών. Τα τραγούδια της είχαν γίνει viral στο TikTok, ενώ η σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο είχε συγκλονίσει τους θαυμαστές της.

Πέθανε η τραγουδίστρια Κατ Τζάνις, χάνοντας τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Την θλιβερή είδηση για τον θάνατο της 31χρονης Αμερικανίδας ανακοίνωσε η οικογένεια της κάνοντας γνωστό ότι η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο πατρικό της σπίτι έχοντας την οικογένειά της στο πλευρό της.

Η νεαρή τραγουδίστρια στις αρχές του 2022 είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με σάρκωμα (μια σπάνια μορφή καρκίνου). Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπείες, ενώ παράλληλα συνέχιζε να κυκλοφορεί νέα τραγούδια. Το καλοκαίρι του 2022 η ίδια ενημερώθηκε ότι κατάφερε να ξεπεράσει τον καρκίνο. Δυστυχώς προσωρινά όπως φάνηκε… Ένα χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2023, η Τζάνις ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι ο καρκίνος επέστρεψε πολύ επιθετικός, στους πνεύμονες αυτή τη φορά…

Λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή, η Τζάνις κυκλοφόρησε ένα τραγούδι για τον γιο της, με τίτλο Dance You Outta My Head, ενώ μετέφερε στο όνομά του όλο το υλικό της ώστε να του εξασφαλίζει μια πηγή εσόδων από τα δικαιώματα των τραγουδιών της.

Τον τελευταίο καιρό η νεαρή τραγουδίστρια είχε συγκινήσει όλους τους φίλους της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στα social media λέγοντας ότι «ο καρκίνος είχε νικήσει» και πως της έχουν απομείνει λίγος χρόνος ζωής, μήνες ή εβδομάδες.

Έκανε μάλιστα μια συγκλονιστική εξομολόγηση γράφοντας ότι «Πάντα ήμουν δυνατή, οπότε όλο αυτό το διάστημα που περνούσα χωρίς να μπορώ να περπατήσω με άφησε να νιώθω παγιδευμένη. Αλλά αυτό με βοήθησε να θυμηθώ πως όταν ανέβω στον ουρανό, θα χορέψω με τον Θεό και θα πετάξω πάνω από τα σύννεφα. Ανυπομονώ» και πρόσθεσε: «Δε θα είμαι πια παγιδευμένη σε αυτό το σχεδόν άψυχο σώμα».

Διαβάστε επίσης

Ηλίας Λογοθέτης: Η «Γκαρσονιέρα για δέκα», ο Αγγελόπουλος και η τελευταία εμφάνιση στο «Έτερος Εγώ»

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Λιούις

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης