ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ 2024: Και τα πέντε υποψήφια τραγούδια ζωντανά στην σκηνή του «Dolby Theatre»

Ράιαν Γκόσλινγκ Barbie
Oι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μαρκ Ρόνσον θα ερμηνεύσουν το «I'm Just Ken» της Barbie
AP

Τη βραδιά των Όσκαρ θα ακούσουμε ζωντανά και τα πέντε υποψήφια τραγούδια που διεκδικούν το πολυπόθητο βραβείο.

Tα πέντε υποψήφια για Όσκαρ τραγούδια θα παρουσιαστούν στη σκηνή του «Dolby Theatre» κατά τη διάρκεια της 96ης τελετής των διάσημων βραβείων.

Ο Τζον Μπατίστ θα ερμηνεύσει το «It Never Went Away» από την ταινία «American Symphony» και η Becky G το «The Fire Inside» από το «Flamin' Hot».

Η Μπίλι Αϊλις και ο Φίνεας θα τραγουδήσουν το τραγούδι «What Was I Made For?» από την «Barbie» καθώς και οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Μαρκ Ρόνσον το «I'm Just Ken» όπως είχε αναφέρει το Variety.

Τέλος το τραγούδι της ταινίας «Killers of the Flower Moon», «Wahzhazhe« (A Song For My People)» θα ερμηνεύσουν ο Σκοτ Τζορτζ και οι Osage Tribe.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι οι συμπρωταγωνιστές του «Σημαδεμένου», Μισέλ Φάιφερ και Αλ Πατσίνο θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή για να απονείμουν τα χρυσά αγαλματίδια στους νικητές. Όπως και η Τζέσικα Λανγκ, η Λουπίτα Νιόνγκο, η Zendaya και οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Νίκολας Κέιτζ, Μαχερσάλα Αλι και Σαμ Ρόκγουελ. Επίσης πολλοί από τους παρουσιαστές θα είναι οι περσινοί νικητές, ανάμεσα στους οποίους οι Μισέλ Γιο, Τζόναθαν Κι Κουάν, Τζέιμι Λι Κέρτις και Μπρένταν Φρέιζερ.

Ο βραβευμένος με Emmy, Τζίμι Κίμελ θα είναι για τέταρτη φορά ο οικοδεσπότης της τελετής η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά για την Αμερική από το ABC.

Διαβάστε επίσης

Αλ Πατσίνο - Μισέλ Φάιφερ: To reunion του «Scarface» πιο κοντά από ποτέ στα Όσκαρ 2024

Barbie: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει το «I’m Just Ken» στα Όσκαρ

Όσκαρ 2024: Τι λένε οι προβλέψεις για τους μεγάλους νικητές

Στο δρόμο για τα Όσκαρ: Όταν τα Βραβεία μένουν στην ιστορία για... λάθος λόγους