ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευρυδίκη και Μπλε: Οι τελευταίες εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου

Ευρυδίκη και Μπλε
Ευρυδίκη και Μπλε

Μην χάσετε τις τελευταίες εμφανίσεις της Ευρυδίκης και των Μπλε στον Σταυρό του Νότου τα Σάββατα 2 - 9 και 16 Μαρτίου.

Η Ευρυδίκη και οι Μπλε μετά την τεράστια επιτυχία, συνεχίζουν για τρεις ακόμη εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου τα Σάββατα 2 - 9 & 16 Μαρτίου, με σκοπό να μας χαρίσουν και πάλι μοναδικές βραδιές με μουσική, ιδιαίτερες μελωδικές εκτελέσεις γεμάτες συναισθήματα και έντονους ρυθμούς με χορευτική διάθεση, που μας θυμίζουν πόσο μας λείπουν οι όμορφες στιγμές.

Η Ευρυδίκη, ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί επιβεβαιώνοντας τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριανταδυάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι, ενώ η Τζώρτζια με τη χαρακτηριστική φωνή και την εκρηκτική παρουσία, βρίσκει ανορθόδοξους τρόπους να σε παρασύρει στον κόσμο των Μπλε.

Σύνδεσμός τους, το σαξόφωνο του Γιώργου Παπαποστόλου, ιδρυτή, συνθέτη και παραγωγού του πλέον 28 χρόνων επιτυχημένου συγκροτήματος.

Η συνεργασία τους συναυλιακή και δισκογραφική με τίτλο DUETS, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2022 με συνεχείς sold out εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου και συνεχίστηκε με εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, κερδίζοντας όλο και περισσότερο το κοινό που απαιτεί πλέον τη συνέχισή της.

Τον Φεβρουάριο του 2023 μας παρουσίασαν την πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία κυκλοφορώντας το single «Άκου τη Ζωή», που έχει ήδη αγαπηθεί από τους fans, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο τους «ΝΤΟΥΕΤΟ», που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.


Διαβάστε επίσης

Η Τζώρτζια ακούει και στο «Γιωργάρη», κάνει μακάβριες σκέψεις και πάει κόντρα στους φόβους της

Ευρυδίκη:To μπούλινγκ για το όνομα, οι Evanescence, η σχέση με το Ζαΐρ