ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο John Cena βγήκε ολόγυμνος στην σκηνή των Όσκαρ - Ο λόγος που το έκανε

Ο John Cena καλύπτει τα επίμαχα σημεία με την κάρτα των υποψηφιότητων
Ο John Cena καλύπτει τα επίμαχα σημεία με την κάρτα των υποψηφιότητων
AP

Ο John Cena βγήκε γυμνός στην σκηνή των Όσκαρ εκπλήσσοντας τους θεατές 

Σε γενικές γραμμές, η 96η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ κύλησε ομαλά και χωρίς σοκαριστικές εκπλήξεις. Ωστόσο, μια στιγμές που άφησε άφωνους τους θεατές ήταν η ολόγυμνη εμφάνιση του John Cena.

Aρχικά, ο πρώην παλαιστής του WWE και ηθοποιός φάνηκε να εμφανίζεται δειλά στη σκηνή του Dolby Theater και να συζητάει το θέμα της ξεχωριστής αυτής εμφάνισής του με τον Τζίμι Κίμελ, ο οποίος τελικά τον έπεισε να αφήσει τις ντροπές στην άκρη και να δείξει το καλλίγραμμο κορμί του σε θεατές και παρευρισκόμενους οι οποίοι όπως είδαμε το καταδιασκέδασαν.

Ο Cena λοιπόν προχώρησε στη σκηνή καλύπτοντας το επίμαχο σημείο του με την κάρτα των υποψηφιοτήτων για το βραβείο Καλύτερων Κοστουμιών!

Το σκηνοθετημένο αυτό νούμερο του Cena, ήταν μια αναφορά σε μια από τις πιο αλησμόνητες στιγμές στην ιστορία των Όσκαρ, τότε που το 1974, πίσω από τον David Niven, ένας γυμνός άντρας έκανε την εμφάνισή του πάνω στην σκηνή των Όσκαρ. Επρόκειτο για τον ακτιβιστή Ρόμπερτ Οπέλ ο οποίος είχε τραγικό τέλος, καθώς δολοφονήθηκε το 1979, από δύο ληστές που εισέβαλαν στη γκαλερί του.

Για την ιστορία, ο Cena δεν παρέδωσε το βραβείο γυμνός. Την ώρα που έπεσε το βίντεο με τις υποψηφιότητες, η παραγωγή έντυσε γρήγορα τον ηθοποιό. Το Όσκαρ Καλύτερων Κοστουμιών κέρδισε το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ 2024: Η γκάφα του Αλ Πατσίνο με το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας

Όσκαρ 2024 - Έμα Στόουν: Το «ευχαριστώ», τα δάκρυα και η αγκαλιά στον Γιώργο Λάνθιμο

Όσκαρ 2024: Σάρωσε το Οπενχάιμερ - 4 βραβεία για το Poor Things, καλύτερη ηθοποιός η Έμα Στόουν