ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βρέθηκε ο επόμενος Τζέιμς Μποντ - Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον προβάρει το σμόκιν του 007

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον
Δημοσιεύματα θέλουν τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ
AP

Ο 33χρονος ηθοποιός Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, φέρεται να δέχτηκε πρόταση για να αναλάβαι το ρόλο του Τζέιμς Μποντ, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για τον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ, καθώς φέρεται να δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει το ρόλο (!) σύμφωνα -τουλάχιστον- με δημοσίευμα της Daily Mail.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Sun, ο πρωταγωνιστής των «Nocturnal Animals», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», φέρεται να έχει κατακτήσει τον πολυπόθητο ρόλο.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί (και κατ' επέκτασιν συμφωνήσει) επίσημα για το ρόλο του 007, αλλά αν ευοδωθεί η συμφωνία θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον θρυλικό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

«Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

«Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν το ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

Το όνομα του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και πρόσφατα, ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

Πίσω, στο μακρινό... 2022 πηγή στην εφημερίδα Sun είχε δηλώσει ότι «Ο Άαρον πήγε σε ακρόαση για να γίνει ο επόμενος Μποντ τον Σεπτέμβριο και οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα τον αγάπησαν. Είναι πλέον ένα από τα φαβορί».

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή του κοινού για το ρόλο, παρά το γεγονός ότι είναι 51 ετών. Ωστόσο ο ίδιος έχει ήδη αποκλείσει τον εαυτό του από την υποψηφιότητα προκειμένου να επικεντρωθεί στο αστυνομικό δράμα «Luther».

Διαβάστε επίσης

Ο Πιρς Μπρόσναν ψηφίζει Κίλιαν Μέφι για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Κίλιαν Μέρφι: Το νέο φαβορί για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Τζέιμς Μποντ: Μυστηριώδες σημείωμα με την υπογραφή του βρέθηκε σε κάστρο 400 ετών