SOCIAL MEDIA

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος που έφτασε τους 400 εκατ. followers στο Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος που έφτασε τους 400 εκατ. followers στο Instagram
Άλλο ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά στο Instagram, έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Instagram

Άλλο ένα ρεκόρ, αυτή τη φορά στο Instagram, έσπασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ένα ακόμα μοναδικό ρεκόρ έσπασε εδώ και λίγες ώρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να συγκεντρώσεις 400 εκατομμύρια followers στο Instagram συνεχίζοντας να μεγαλώνει τη διαφορά του από τους υπόλοιπους της σχετικής λίστας.

Σημειώνεται ότι η αύξηση των followers του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ραγδαία καθώς τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από μόλις πέντε μήνες, ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε 237 «ακόλουθους» στο Instagram.

Για τους λάτρεις των στατιστικών ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει προχωρήσει συνολικά σε 3.242 αναρτήσεις στο Insatagram, καταφέρνει να συγκεντρώνει περίπου 10 εκατομμύρια like για κάθε μία ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει να ακολουθεί στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μόλις 500 άτομα.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται η Κάιλι Τζένερ με 308 εκατομμύρια followers και στην τρίτη ο μεγάλος αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο και στα γήπεδα, Λιονέλ Μέσι με 306 εκατομμύρια followers.

H τελευταία ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν για τα γενέθλιά του καθώς την Κυριακή έκλεισε τα 37 με την σύζυγό του να ετοιμάζει μια εντυπωσιακή τούρτα και τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας «η ζωή είναι σαν τρενάκι. Σκληρή δουλειά, υψηλές ταχύτητες, στόχοι και απαιτήσεις. Αλλά στο τέλος όλα αφορούν την οικογένεια, την ειλικρίνεια, τη φιλία και τις αξίες. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο άνθρωπος συνώνυμο των ρεκόρ έχει γενέθλια – Η επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή