ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς η τεχνολογία μας βοηθά να αναβαθμίζουμε την εργασία, τη διασκέδαση και τη μάθηση από το σπίτι

Πώς η τεχνολογία μας βοηθά να αναβαθμίζουμε την εργασία, τη διασκέδαση και τη μάθηση από το σπίτι

Αν υπάρχει κάτι το οποίο συνειδητοποιήσαμε τους τελευταίους μήνες, είναι το ότι υπό τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η τεχνολογία αποτελεί έναν πολύτιμο «σύμμαχο» για εμάς και μάλιστα, σε πολλούς τομείς της νέας μας καθημερινότητας.

Η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση αποτελούν τους νέους «κανόνες» της νέας πραγματικότητας, ενώ πλέον όχι μόνο χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να εργαζόμαστε, αλλά και μεταξύ άλλων, για να γυμναζόμαστε, να διασκεδάζουμε και φυσικά, για να μένουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με λίγα λόγια, λοιπόν, τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, μας έφεραν πιο κοντά στο ψηφιακό «αύριο» το οποίο ενδεχομένως θα γνωρίζαμε μερικά χρόνια αργότερα.

Ποιες είναι όμως, οι τεχνολογικές λύσεις στις οποία αξίζει να στραφούμε προκειμένου να κάνουμε πιο άνετη και αποτελεσματική τη νέα μας καθημερινότητα;

Με τη Black Friday να πλησιάζει και τις προσφορές ενόψει της μεγάλης αυτής «γιορτής» των αγορών να ξεκινούν, έχουμε κάθε λόγο να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται, προκειμένου να μετατρέψουμε τα σπίτια μας σε tech «καταφύγια» και να κάνουμε την καθημερινότητά μας, περισσότερο άνετη και «έξυπνη». Και θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια της Huawei, η οποία ετοιμάζεται τώρα για μεγάλες προσφορές στα προϊόντα τεχνολογίας της.

Αξίζει να αφιερώσουμε, λοιπόν, λίγο χρόνο τώρα, ώστε να ετοιμάσουμε τη λίστα με τα είδη τεχνολογίας που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε στο σπίτι μας ένα πλήρως αναβαθμισμένο οικοσύστημα τεχνολογικών προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές και θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τις νέες μας ανάγκες. Το ποιες είναι αυτές οι νέες ανάγκες, θα το ανακαλύψουμε μαζί στη λίστα που ακολουθεί.

Κάνοντας την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση πιο άμεσες και άνετες

Ένα ζήτημα το οποίο πολλοί από εμάς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τους τελευταίους μήνες, είναι το να εργαζόμαστε ή να μαθαίνουμε αποτελεσματικά και γρήγορα από το σπίτι. Η τηλεργασία σίγουρα μας βοηθά να γλιτώνουμε χρόνο από τις μετακινήσεις από και προς το γραφείο, ωστόσο, αν δεν διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σπίτι, σίγουρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Ένα παλιό laptop που δεν «τρέχει» όπως ο υπολογιστής στο γραφείο, μπορεί να μας κρατήσει πίσω στην εργασία ή τις φοιτητικές μας υποχρεώσεις και φυσικά, να μας κουράσει, μιας και χρειάζεται να περνάμε καθημερινά πολλές ώρες πάνω από την οθόνη του. Έχουμε κάθε λόγο, λοιπόν, να επενδύσουμε την περίοδο που διανύουμε σε ένα σύγχρονο, ελαφρύ laptop με αποδόσεις που ξεχωρίζουν και το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία της τηλεργασίας και της τηλεκπαίδευσης, όπως εκείνα που θα βρούμε τώρα σε μεγάλες προσφορές στη Huawei. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να το βάλουμε στη λίστα με τις Black Friday αγορές μας.

Φροντίζοντας την ευεξία μας με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Μία συνήθεια της νέας καθημερινότητας την οποία πολλοί από εμάς υιοθετήσαμε το τελευταίο διάστημα, είναι η γυμναστική από το σπίτι ή η προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους. Ακόμη και εκείνοι οι οποίοι δεν «το έχουν» με την άσκηση, προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τώρα τον ελεύθερό τους χρόνο, φροντίζοντας την ευεξία τους. Πλέον, λοιπόν, γυμναζόμαστε από το σαλόνι μας με τη βοήθεια ενός smartphone και «κατεβάζοντας» στα «έξυπνα» κινητά μας fitness apps ή πηγαίνοντας για τρέξιμο και power walking, πριν ή μετά την τηλεργασία. Οι τεχνολογικές μας ανάγκες, δηλαδή, έχουν αλλάξει πλέον και σε επίπεδο wellness. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της Huawei για τη Black Friday για να επενδύσουμε σε προϊόντα τεχνολογίας. Εκτός, λοιπόν, από ένα νέο smartphone που θα μπορεί να υποστηρίζει τις προπονήσεις μας στο σπίτι, αξίζει να «εξοπλιστούμε» και με τα κατάλληλα wearables, δηλαδή με gadgets όπως σύγχρονα smartwatches και ακουστικά, που θα κάνουν πιο διασκεδαστικές τις προπονήσεις μας εκτός σπιτιού και την ίδια ώρα, θα μας βοηθούν να παρακολουθούμε την υγεία και τις επιδόσεις μας. Διότι σήμερα, αρκεί ένα smartwatch για να απολαμβάνουμε και μόνοι μας επαγγελματικές προπονήσεις και να παρακολουθούμε την αντοχή μας!

Αναβαθμίζοντας δημιουργικά τον χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι

Μία ακόμη πρόκληση της νέας καθημερινότητας, την οποίοι πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε, είναι το πώς μπορούμε να κάνουμε περισσότερο ωφέλιμες και δημιουργικές τις στιγμές των παιδιών στο σπίτι. Η τηλεκπαίδευση δεν είναι εύκολη υπόθεση για πολλά παιδάκια, ειδικότερα αν στο σπίτι δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός. Εκτός όμως, από τις ώρες των online μαθημάτων, τα παιδιά έχουν ανάγκη να αξιοποιούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι για να μην βαριούνται. Και σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο «σύμμαχό» μας. Ένα σύγχρονο tablet με κορυφαία χαρακτηριστικά, το οποίο το παιδί θα μπορεί να χρησιμοποιεί και να κρατά πιο άνετα κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης, αλλά και να στρέφεται σε αυτό -πάντα, βέβαια, υπό την επίβλεψή μας- για να απασχολείται δημιουργικά, όταν όλη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι, είναι σίγουρα μία tech επιλογή, στην οποία αξίζει να επενδύσουμε αυτή τη Black Friday.

Μπορεί, λοιπόν, η φετινή Black Friday να «πέφτει» στις 27 Νοεμβρίου όμως, οι προσφορές ξεκινούν νωρίτερα και έχουμε κάθε λόγο να τις εντοπίσουμε και να τις εκμεταλλευτούμε προκείμενου να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητά μας. Διότι η νέα πραγματικότητα έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες για όλους μας και όπως όλοι μας συνειδητοποιήσαμε τους τελευταίους μήνες, η τεχνολογία αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις το «κλειδί» για μία πιο άνετη καθημερινότητα. Γιατί όχι μόνο μας φέρνει πιο κοντά και μας βοηθά να παραμένουμε συνδεδεμένοι ακόμη και αν βρισκόμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά την ίδια ώρα μας προσφέρει πολύτιμες λύσεις, τόσο σε ό,τι αφορά στην ευεξία μας, όσο στην ψυχαγωγία και φυσικά την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας και των υποχρεώσεών μας.

Ας ετοιμάσουμε, λοιπόν, τη λίστα με τις Black Friday αγορές που θέλουμε να κάνουμε και ας μείνουμε συντονισμένοι για τις προσφορές της Huawei, η οποία ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι σε περιόδους κρίσης, βρίσκεται στο πλευρό μας και μας προσφέρει «δυνατές» λύσεις τεχνολογίας και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές!