ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 6 με οθόνες από ζαφείρι σχεδιάζει η Apple

iPhone 6 με οθόνες από ζαφείρι σχεδιάζει η Apple

Σύμφωνα με τη «Wall Street Journal» η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει οθόνες από ζαφείρι στα ακριβότερα μοντέλα των 4,7 και 5,5 ιντσών του iPhone 6 που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος.

Η είδηση αυτή ανατρέπει όλες τις προηγούμενες αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η Apple δεν θα χρησιμοποιούσε σύντομα τέτοιες οθόνες, εξαιτίας των δυσκολιών στην επεξεργασία του υλικού, αλλά και του κόστους.

Η αναφορά της «Wall Street Journal» κάνει όμως λόγο πως η εταιρεία είναι μεγάλη υπέρμαχος της ιδέας και τελικά θα προχωρήσει με αυτή. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός πως η Apple ίσως αυξήσει το κόστος συγκεκριμένων μοντέλων εξαιτίας των νέων αυτών υλικών που θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το επίμαχο δημοσίευμα αναφέρει:

«H Apple σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει οθόνες από ζαφείρι στα πιο ακριβά μοντέλα των δύο μεγαλύτερων iPhones που θα κυκλοφορήσει φέτος αν η παραγωγή του υλικού τής το επιτρέψει. Μερικοί αναλυτές πιστεύουν πως η Apple θα έχει διαφορετικό, πιο ακριβό, κοστολόγιο για τις δυο αυτές συσκευές σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα εξαιτίας του υψηλότερου κόστος των εξαρτημάτων. Αν η Apple χρησιμοποιήσει οθόνες από ζαφείρι θα έχει λιγότερες σπασμένες οθόνες και έτσι θα εξοικονομήσει χρήματα και από τις εγγυήσεις. Βέβαια αυτά τα χρήματα δεν θα είναι αρκετά για να εξισορροπήσουν τα έξοδα της εταιρείας στην παραγωγή οθονών από ζαφείρι».

Πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ Online

Διαβάστε επίσης:
Private video μολύνει τους υπολογιστές με malware