ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τι περιμένουμε να δούμε στο νέο Huawei P30 Prο

Τι περιμένουμε να δούμε στο νέο Huawei P30 Prο

H Huawei άλλαξε πέρσι τα δεδομένα στα υψηλά στρώματα της αγοράς των smartphones με το P20 Pro και τώρα θέλει να συνεχίσει την «παράδοση» που δημιουργεί με το P30 Pro αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειρά Ρ30.

Από τον Δημήτρη Μαλλά

H παρουσίαση των νέων συσκευών είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (26 Μαρτίου) και οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για μία άκρως εντυπωσιακή συσκευή τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο δυνατοτήτων, ιδίως όσον αφορά την κάμερα.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η οθόνη αναμένεται να μεγαλώσει κατά 0,4 ίντσες, αν και το κυριότερο στοιχείο είναι πως θα καταλαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια της μπροστινής πλευράς με την εμπρόσθια κάμερα να καταλαμβάνει απλώς ένα πολύ μικρό κομμάτι στο κέντρο. Επιπλέον, η μνήμη έχει «ενισχυθεί» όπως και ο αποθηκευτικός χώρος, ενώ ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Όσον αφορά στην κάμερα, η βασική προσθήκη είναι ένας τέταρτος αισθητήρας που θα δίνει το βάθος πεδίου, ενώ ο ασπρόμαυρος φακός, θα αντικατασταθεί πλέον με έναν υπερευγώνιο, μια κίνηση που έχει ήδη συμβεί και στο Mate 20. Αντίστοιχα, στην περίπτωση της telephoto κάμερας όλοι μιλούν πλέον για την αντικατάστασή της με μία περισκοπικής που θα προσφέρει και μέχρι 10x οπτικό zoom, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά σε smartphone και το αποτέλεσμα εκτιμάται πως θα είναι αρκούντως εντυπωσιακό.

Πάντως, αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι πως οι πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν 1-2 εκπλήξεις ακόμη. Οπότε θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η παρουσίαση την επόμενη Τρίτη.

Σχετικές ειδήσεις