ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα-Πικέ: Αποκαλύπτεται συμφωνία μεταξύ του ζευγαριού για τον χωρισμό τους

Σακίρα-Πικέ: Αποκαλύπτεται συμφωνία μεταξύ του ζευγαριού για τον χωρισμό τους
Η Σακίρα με τον Πικέ

Για απιστία μπορεί να κατηγορεί η Σακίρα τον πρώην άντρα της Ζεράρ Πικέ, παρόλα αυτά, άλλοι ισχυρίζονται πως διατηρούσαν «ανοιχτή» σχέση τα τελευταία χρόνια του γάμου τους.

Για απιστία μπορεί να κατηγορεί η Σακίρα τον πρώην άντρα της Ζεράρ Πικέ, παρόλα αυτά, άλλοι ισχυρίζονται πως διατηρούσαν «ανοιχτή» σχέση τα τελευταία χρόνια του γάμου τους.

Το ζευγάρι ύστερα από έντεκα χρόνια σχέσης επιβεβαίωσε τον χωρισμό του τον περασμένο Ιούνιο λίγο αφότου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, κατηγορήθηκε ότι απάτησε την 46χρονη τραγουδίστρια. Ειδικότερα, τα τότε ισπανικά περιοδικά και tabloids δημοσίευαν πως η Σακίρα αντιλήφθηκε την απιστία του από ένα βάζο μαρμελάδας στο σπίτι τους, το οποίο το βρήκε μισογεμάτο.

Παρά το γεγονός ότι ο Πικέ είχε ξεκινήσει μια νέα σχέση με το μοντέλο Κλάρα Κία Μάρτι, διέψευσε αργότερα τους ισχυρισμούς περί σχέσης, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του». Όλοι ήθελαν να πιστέψουν πως ο Πικέ ήταν αυτός που διέλυσε την σχέση τους.

Γεγονός το οποίο φαίνεται να το ενίσχυε και η ίδια η Σακίρα, η οποία δεν ήταν ακόμα σε θέση να διαχειριστεί τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της με το νεαρό μοντέλο, φροντίζοντας σε κάθε ευκαιρία να στοχοποιεί το νέο ζευγάρι μέσα από τα τραγούδια της, με αποκορύφωμα ένα στοίχο του τραγουδιού της να λέει πως: «αντάλλαξε ένα Rolex με ένα Casio».

Τι αποκαλύπτει το περιβάλλον του Πικέ για την συμφωνία του ζευγαριού περί ανοιχτής σχέσης

Εντούτοις, ο Ισπανός ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός Χοσέ Αντόνιο Αβιλές επέμεινε πως το πρώην ζευγάρι είχε αμοιβαία ανοιχτή σχέση για τρία χρόνια πριν από το χωρισμό τους. «Υπάρχει μια συμφωνία σύμφωνα με την οποία εσύ κάνεις ό,τι θέλεις κι εγώ κάνω ό,τι θέλω, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι» ανέφερε ο Αβιλές για την υποτιθέμενη συμφωνία τους, σύμφωνα με την El Nacional de Catalunya.

Οι ισχυρισμοί, αναφορικά με την «ανοιχτή» σχέση του ζευγαριού, πιστεύεται ότι προέρχονται από τον στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο του Ζεράρ Πικιέ, με πολλούς να λέγεται ότι έμειναν έκπληκτοι από τις αναφορές της Σακίρα για απιστία από την πλευρά του πρώην ποδοσφαιριστή. «Ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή εξεπλάγη από τη δήλωση της Σακίρα» πρόσθεσε ο Αβιλές, «Ενοχλήθηκε όταν το έμαθε από τον Τύπο».

Σε άλλο σημείο, η δημοσιογράφος Πιλάρ Βιντάλ πρόσθεσε: «Ο Πικέ δε θέλει να υπάρχουν εικασίες πως ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία. Ξαφνιάστηκε από τη δήλωση της Σακίρα».