ΖΩΔΙΑ

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, αν αγαπάς έναν Αιγόκερω!

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις, αν αγαπάς έναν Αιγόκερω!

Έχεις σχέση με Αιγόκερω; Ας πρόσεχες!

Αν έχεις ερωτευτεί ή είσαι σε σχέση με έναν Αιγόκερω, υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις για την προσωπικότητα αυτού του γήινου ζωδίου, τα οποία εκφράζει όταν βρίσκεται σε σχέση. Και τότε θα μπορείς να διανύσεις την απόσταση μέχρι να ενωθείς με αυτό το φιλόδοξο, αξιόπιστο, επίμονο και μεθοδικό ζώδιο, που έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα του σε ένα τρόπαιο.

1. Είναι πάντα προσανατολισμένος σε ένα στόχο

Οι Αιγόκεροι έχουν πάντα στραμμένο το βλέμμα τους προς ένα έπαθλο. Είτε πρόκειται για ένα τσίγκινο καπάκι σ’ ένα παιδικό παιχνίδι, είτε για το γωνιακό μεγάλο γραφείο στην εταιρεία που εργάζεται, ο Αιγόκερως έχει σχέδια και όνειρα και την θέληση να τα πραγματοποιήσει. Μπορεί να τρέχει για χιλιάδες πράγματα, αλλά πιστέψετε το: υπάρχει τάξη μέσα στην τρέλα του.

Επιπλέον, του αρέσει η παρέα, οπότε αν επενδύσεις επάνω του, θα ανταμειφθείς σίγουρα. Τα καλά νέα; Είναι ανυποχώρητος έως αδυσώπητος στην κατάκτηση του στόχου του, οπότε αν συμβεί να είσαι ο στόχος του, θα το ξέρεις σίγουρα.

2. Έχει υψηλές προσδοκίες

Δεν μιλάμε για διακοπές σε τροπικά νησιά και μεγάλα πολύτιμα διαμάντια – αν και μερικοί Αιγόκεροι αρέσκονται σε αυτά– αλλά το σημαντικό είναι ότι ψάχνει την ακεραιότητα, τα εργασιακά επιτεύγματα και το να ζήσει μια καλή ζωή, όσο περισσότερο γίνεται.

Ανεξάρτητα από το ύψος του εισοδήματός σου και τον έξυπνο, φιλόδοξο, ψύχραιμο χαρακτήρα σου, αυτό που αρέσει στον Αιγόκερω είναι το να μη σταματάς να είσαι έτσι. Άλλωστε, πάντα χρειάζεται κάτι ενδιαφέρον να συζητήσει μαζί σου, όταν επιτέλους σταματάει να δουλεύει.

3. Εργάζεται μανιωδώς

Θα έχεις διαπιστώσει σίγουρα ότι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr