ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Για την ώρα πάντως το καλό σου «χαρτί» είναι οι ερωτοδουλειές

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Για την ώρα πάντως το καλό σου «χαρτί» είναι οι ερωτοδουλειές
Αν είσαι μόνος/η και μπεις στην διαδικασία να... ψάχνεσαι διαρκώς
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με την αστάθεια που υπάρχει, όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια συναισθηματική αστάθεια αλλά από την στιγμή που το να «τσιμπολογάς» δεξιά κι αριστερά σε παραστάσεις και γνωριμίες, είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει πλήρως, το πρόβλημα μεταφέρεται σε όποιον/α… νομίζει ότι έχει να κάνει με ένα «ώριμο» άτομο, παραβλέποντας την παιδικότητα και τον ενθουσιασμό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια συμφέρουσα εξέλιξη στα εργασιακά σου ή/και μια εξυπηρέτηση που θα σου γίνει, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας περιποίησης σώματος ή προσώπου. Επιπλέον, ένα pet θα αποδειχθεί μια πολύ καλή συντροφιά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/06

Αν είσαι μόνος/η και μπεις στην διαδικασία να... ψάχνεσαι διαρκώς, θέλοντας να πάρεις κάτι από την κάθε γνωριμία σου, είναι πιθανό να απομακρύνεις από κοντά σου ένα πρόσωπο που έχει σοβαρά σχέδια για σένα. Για την ώρα πάντως το καλό σου «χαρτί» είναι οι ερωτοδουλειές με άτομα που σου παρέχουν ή τους παρέχεις υπηρεσίες. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με την αστάθεια που υπάρχει, όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται!