ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 26/06: Μπορεί να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο στο κρεβάτι σου

Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 26/06: Μπορεί να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο στο κρεβάτι σου
Με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου απρόσμενες καταστάσεις και σπάνια περιστατικά θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτε που να... μην γίνεται
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Αν βέβαια είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως βρεθείς πολύ κοντά στην απιστία

Η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές ή τις ξεκινάς, θα έχεις πέσει… διάνα! Ίσως πάλι να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου απρόσμενες καταστάσεις και σπάνια περιστατικά θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι τελικά δεν υπάρχει τίποτε που να... μην γίνεται και είναι προς το συμφέρον σου να τολμήσεις κάτι το διαφορετικό ή να πειραματιστείς με πρόσωπα και πράγματα! Επιπλέον, μπορεί να υποστείς ένα θετικό ή… αρνητικό «σοκ» από ένα γείτονα ή συγγενή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/06

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η, όχι όμως από εκεί που θα ήθελες αλλά από αλλού κι εδώ είναι που δεν πρέπει να «κολλήσεις», αφού ο ερωτικός ανταγωνισμός θα έχει πολύ θετικές συνέπειες για σένα. Επιπλέον μπορεί να δοκιμάσεις κάτι εντελώς νέο στο κρεβάτι. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως βρεθείς πολύ κοντά στην απιστία, εξ αιτίας της παράξενης γοητείας που σου ασκεί ένα πρόσωπο.