ΖΩΔΙΑ

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 06/07
Με τη Σελήνη στα μέρη σου έχεις το… πλεονέκτημα και βέβαια μπορείς να το διαχειριστείς όπως νομίζεις.
astrology.gr

Ζώδια - Zυγός: Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου ή/και σε ένα οικογενειακό-περιουσιακό ζήτημα.

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνει να «ξανοιχτείς» κι έχοντας την τύχη με το μέρος σου, μη σκέφτεσαι προϋποθέσεις και προσόντα, απλά κάνε τις κινήσεις σου! Ίσως βέβαια να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στην καλοπέρασή σου κι όχι σε κάτι πιο «μεστό» αλλά σε κάθε περίπτωση το κέρδος σου θα είναι ότι θα αφήσεις «σπίτι» τη μοναξιά σου! Παράλληλα βέβαια η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων σε μια σημαντική υπόθεσή σου ή/και σε ένα οικογενειακό-περιουσιακό ζήτημα αλλά αν δες την όλη κατάσταση σαν μια ευκαιρία να «μηδενίσεις» και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/07

Με τη Σελήνη στα μέρη σου έχεις το… πλεονέκτημα και βέβαια μπορείς να το διαχειριστείς όπως νομίζεις αλλά μην έχεις κατά νου «σοβαρές» καταστάσεις, αφού σημασία έχει να περάσεις καλά. Ευτυχείτε που έλεγε κι ο Άλκης Στέας! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η… αδυναμία σου να περιοριστείς μπορεί εύκολα να προκαλέσει ένα μικρό «σκάνδαλο», ανεξάρτητα με το ότι τα όσα υπερβολικά θα γίνουν, δεν θα έχουν συνέχεια.