ΚΟΣΜΟΣ

Δικηγόρος βίασε γυναίκα γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ με δικαστή

Δικηγόρος βίασε γυναίκα γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ με δικαστή

Ένας δικηγόρος από το Οχάιο κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα μέσα σε αίθουσα συνεδριάσεων δικαστηρίου μετά την άρνησή της να κάνει σeξ με έναν δικαστή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 52χρονος δικηγόρος Χαβιέ Αρμενγκάου φέρεται να επιχείρησε να πείσει τη μητέρα ενός πελάτη του να κάνει στοματικό σεξ σε έναν δικαστή, προκειμένου να λάβει μια «ευνοϊκή περίοδο» για τον γιο της.

Όπως κατέθεσε η γυναίκα στην αστυνομία, εξαιτίας της υπόθεσης του γιού της επισκέφθηκε πολλές φορές τον Αρμενγκάου στο γραφείο του, ο οποίος γδύθηκε και αυνανίστηκε μπροστά της «σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές περιπτώσεις».

Μετά την καταδίκη του γιου της, ωστόσο, ο 52χρονος δικηγόρος φέρεται να πήγε το θύμα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων του δικαστηρίου, όπου και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά 5 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Αρμενγκάου για αδικήματα όπως βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Από πλευράς του, ο 52χρονος άνδρας, ο οποίος είναι μέλος της Ένωση Ποινικολόγων του Οχάιο, ισχυρίζεται ότι «δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά, ούτε έχει κάνει κάτι, το οποίο επισύρει καταγγελία».

Διαβάστε επίσης:

Γαλλία: Ναρκωμένη ασθενής τραγουδούσε την ώρα της επέμβασης! (video)