ΚΟΣΜΟΣ

Ληστής ανακαλύπτει οτι υπάρχει κρυφή κάμερα στο σπίτι και δείτε τι παθαίνει! (vid)

Ληστής ανακαλύπτει οτι υπάρχει κρυφή κάμερα στο σπίτι και δείτε τι παθαίνει! (vid)

Ο κλέφτης πέρασε ένα ελαφρύ... εγκεφαλικό όταν συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μέσα στο σπίτι!

Κοιτάει την κάμερα από δω, κοιτάει την κάμερα από κει και τελικά μένει με το στόμα ανοικτό!

Μία οικογένεια από τη Βρετανία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τον κλέφτη που μπήκε μέσα στο σπίτι τους και τους πήρε σημαντικά τιμαλφή προκειμένου να βρεθεί και να συλληφθεί.

Παρά το γεγονός ότι «πιάστηκε» σε βίντεο, για 20 δευτερόλεπτα ο κλέφτης προσπάθησε να κρυφτεί από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στον τοίχο αφού έσκυβε για να μην τον καταγράψει ενώ τελικά πήρε το φακό από τον τοίχο και το πήρε μαζί του όταν έφυγε νομίζοντας ότι θα έσωνε την... κατάσταση!

Εν αγνοία του κλέφτη, οι προσπάθειές του ήταν άχρηστες, διότι το υλικό αποθηκεύτηκε σε απευθείας σύνδεση .

Ο 30χρονος Βρετανός ιδιοκτήτης του σπιτιού, είχε τοποθετήσει τις κρυφές κάμερες αφού είχε πέσει και πάλι θύμα ληστείας πριν από μερικούς μήνες.

Η αστυνομία ψάχνει για τον άνθρωπο, και ζητά όποιον γνωρίζει τον κλέφτη να τον καταγγείλει.

Η οικογένεια καταστράφηκε αφού ο κλέφτης έκλεψε κοσμήματα, τα οποία ανήκαν στο νεκρό αδερφό τους και τα οποία είχε αφήσει για να τα δώσουν στο αγέννητο παιδί του.

«Ο αδερφός μου πέθανε και άφησε ένα χρυσό περιδέραιο και ένα φυλακτό του Βούδα . Αυτό προορίζεται για το αγέννητο παιδί του. Ήθελε να είναι ένα δώρο από τον ίδιο» είπε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Μία 23χρονη έχει ένα από τα καλύτερα... μούσια του κόσμου! (pics)