ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κιμ είναι Μάντσεστερ - Και φυσικά την επιβάλλει στο λαό του!

Ο Κιμ είναι Μάντσεστερ - Και φυσικά την επιβάλλει στο λαό του!

Είναι γνωστό πως ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, έχει μια συμπάθεια για το κόκκινο…

Γνωστή βέβαια είναι και η προσήλωση του στις δημοκρατικές διαδικασίες μέσω των οποίων… πείθει το λαό του να ενστερνιστεί όχι μόνο τα πιστεύω του, αλλά και τις απλές καθημερινές συνήθειες του! Όπως φυσικά το κούρεμα και την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα! Για την ακρίβεια όλων των αγώνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο 31χρονος Κιμ έτσι – μετά το τελευταίο του επίτευγμα – διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο φανατικού οπαδού – προσηλυτιστή των «κόκκινων διαβόλων» , δίνοντας σαφή εντολή στην κρατική τηλεόραση να μεταδίδει τους αγώνες της!

Δεν ξέρουμε ωστόσο αν μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του Louis van Gaal στην Premier League και την τεσσάρα από την MK Dons για το Capital One Cup, άλλαξε γνώμη και απαγόρευσε την προβολή των αγώνων. Κιμ είναι, ό,τι θέλει κάνει!

Ξέρουμε μόνο ότι ο θεούλης δικτάτορας θέλει να βλέπει… μπαλάκια καθώς στα άμεσα σχέδια του είναι η μετάδοση όλων των αγώνων της Bundesliga (στη Γερμανία μάλλον δεν έχει κάποια αγαπημένη ομάδα), όπως και προγράμματα για το πώς να ιππεύεις άλογο και να παίζεις γκολφ…

Διαβάστε ακόμα:

Ολλανδία: Σέξι αστυνομικός αναστατώνει το διαδίκτυο! (video+photo)

Λονδίνο: Διάσημος μάγος έγινε ρεζίλι - Φαίνονταν τα σχοινιά! (vid+pics)

Δείτε τι εξαιρετικά σπάνιο δελφίνι εντοπίστηκε στη Μεσόγειο! (photos)

Μυστηριώδης ασθένεια «χτυπά» κορίτσια σε πόλη της Κολομβίας!

Άμστερνταμ: Φοιτήτρια τα πέταξε όλα σε πολυσύχναστη πλατεία! (video)

Κίνα: Το αγόρι με το μεγαλύτερο λαιμό στον κόσμο! (photos)