ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Σπηλιωτόπουλος

Αιχμές κατά Καμίνη, Σακελλαρίδη, αλλά και Κακλαμάνη

Με σύνθημα και ονομασία του συνδυασμού του «Αθήνα Μπορείς» ο Άρης Σπηλιωτοπουλος παρουσίασε σήμερα την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής του παράταξης για το δήμο Αθηναίων.

Έμβλημα του συνδυασμού είναι μια νεράντζια.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος παραιτείται από βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας, στέλνοντας έτσι μήνυμα και προς τον συνυποψήφιό του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος από το 2006 είχε προτείνει την παραίτηση των βουλευτών που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι σε δημοτικές εκλογές, χωρίς ωστόσο ποτέ να το κάνει πράξη.

«Η Αθηνα μπορεί να γίνει η πιο υποδειγματική πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού νότου» επεσήμανε ο κ. Σπηλιωτοπουλος. Εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Γιώργο Καμίνη, σημειώνοντας ότι δεν εκμεταλλεύτηκε το σύνολο των δυνατοτήτων που του παρείχε το πλαίσιο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά απλώς διαχειρίστηκε τα κοινά στη λογική του να μην υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση.

Καταλόγισε επίσης παλαιοκομματική συμπεριφορά στον, κατά τα άλλα νεαρό όπως είπε, υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαβριηλ Σακελλαρίδη, με αφορμή την απόφαση του τελευταίου να προχωρήσει σε αφισσοκόλληση.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα η διακήρυξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Συνάντηση Σπηλιωτόπουλου με καταστηματάρχες