ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Νικήτας ενώνει - Με Όλγα Κεφαλογιάννη σε εκδήλωση με τους Kρητικούς στην Αθήνα

Εκλογές 2019: Ο Νικήτας ενώνει - Με Όλγα Κεφαλογιάννη σε εκδήλωση με τους Kρητικούς στην Αθήνα

Για τον Νικήτα Κακλαμάνη όλοι γνωρίζουν την σταθερή θέση που έχει πάντα για την φιλία και την αγάπη προς του ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια, τόσο σαν γιατρός όσο και σαν πολιτικός.

Ο ίδιος, πάντα τονίζει ότι «τόση αγάπη που μας δίνουν οι συμπολίτες μας, άλλη τόση και περισσότερη πρέπει να τους επιστρέφουμε και εμείς».

Άλλωστε, πάντα δείχνει την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με τους διαμένοντες από όλη την Ελλάδα στην πόλη που αγαπάει και μένει μόνιμα, την Αθήνα. «Οι Κρητικοί, οι Θεσσαλοί, οι Μακεδόνες, οι Ηπειρώτες, οι Σαρακατσαναίοι, οι Πελοποννήσιοι, οι Βλάχοι και γενικά όλοι όσοι διαμένουν στην Αττική είναι η Ελλάδα μας, είναι η δύναμη μας, είναι και η δικιά μου δύναμη», επισημαίνει το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας.

Αυτός είναι και ο λόγος που όταν τον καλούν σε συγκεντρώσεις συμπατριωτών τους οι Συνάδελφοι του βουλευτές ή οι φίλοι του, είναι πάντα κοντά τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τους Κρητικούς, κατά την οποία έδωσε το «παρών» και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Η κ. Κεφαλογιάννης έγραψε στο Facebook μετά τη συνάντηση:

«Το ξέρουμε καλά εμείς στην Κρήτη: Όταν έχεις φίλους, όταν έχεις αγάπη, έχεις και δύναμη να πετύχεις τα πάντα!»

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση και την ανάρτηση της κ. Κεφαλογιάννη:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Σχετικές ειδήσεις