ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Tι θα γίνει με τα εκλογικά τμήματα που εκλάπησαν οι κάλπες

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Tι θα γίνει με τα εκλογικά τμήματα που εκλάπησαν οι κάλπες

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Διευκρινήσεις για τα δύο - κατά πληροφορίες- εκλογικά τμήματα στα οποία εκλάπησαν οι κάλπες έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών

Σύμφωνα με την εκλογική διαδικασία, η εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να επαναληφθεί σε μία εβδομάδα - την ερχόμενη Κυριακή - στα συγκεκριμένα τμήματα, με το ίδιο προσωπικό που λειτούργησαν και σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό, ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο εκλογικό κέντρο του 37ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στα Εξαρχεια έκλεψε μία κάλπη λίγα λεπτά πριν τις 19:00.

Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή στα στενά των Εξαρχείων αφού πρώτα πέταξαν δακρυγόνο εντός του σχολικού χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να τους πλησιάσει ο κόσμος.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες και να επιστρέψουν την κάλπη στο εκλογικό κέντρο.

Σημειώνεται ότι στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς στο εσωτερικό του σχολείο υπάρχουν άτομα που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της χρήσης χημικών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.