ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί επιτέθηκαν στον 28χρονο οπαδό που σκοτώθηκε στην Θεσσαλονίκη

ΕΛ.ΑΣ: Αυτοί επιτέθηκαν στον 28χρονο οπαδό που σκοτώθηκε στην Θεσσαλονίκη
thestival.gr

Ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο ενός 28χρονου οπαδού βουλγαρικής καταγωγής, στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τόσο το θύμα όσο και οι άλλοι δύο τραυματίες δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του άτυχου άνδρα, ο οποίος μετά την επίθεση παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ.

Η ανακοίνωση τις ΕΛΑΣ αναφέρει:

"Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.

Το χρονικό

Ο θάνατος του νεαρού Βούλγαρου είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμη επεισοδίου μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr, ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν. Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - «Ηφαιστίων»: Αυτές οι περιοχές θα... θαφτούν στο χιόνι - Νιφάδες και στην Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις