ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια: Νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες

Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια: Νέες αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες

Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «DHKP-C» φέρονται να είναι τα άτομα που συνελήφθησαν σήμερα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. 

Το εντυπωσιακό είναι το τούνελ 25 μέτρων μήκους και 4 μέτρων βάθους, το οποίο εντόπισαν οι Αρχές μέσα στην μονοκατοικία στην οδό Αυλώνος στα Σεπόλια.

Εκεί, οι αστυνομικοί, εντόπισαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο και συγκεκριμένα αντιαρματικά, καλάσνικοφ, πιστόλια, πυροκροτητές και χειροβομβίδες.

Το συγκεκριμένο τούνελ ξεκινούσε από το κλιμακοστάσιο και έβγαζε στο πεζοδρόμιο έξω από την μονοκατοικία, σύμφωνα με την συντάκτρια αστυνομικού ρεπορτάζ του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκτός από το σημείο που έκρυβαν το βαρύ οπλισμό, θα το χρησιμοποιούσαν και ως δίοδο διαφυγής, εάν χρειαζόταν.

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής επεκτείνεται για να διαπιστωθεί εάν τα αντιαρματικά μπορεί να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον οπλισμό που είχε χαθεί από στρατόπεδο στη Λέρο.

Συνολικά, έχουν προσαχθεί 26 άτομα, όμως, δικογραφία σχηματίζεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, για 8 με 10 άτομα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικης Υπηρεσία στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Cnn.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Κλείνουν τα ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα - Τι προβλέπει η απόφαση

Κορονοϊός: «Θρίλερ» με το δώρο του Πάσχα - Θα καταβληθεί ή όχι

Σχετικές ειδήσεις