ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόλος: Εφιάλτης για ηλικιωμένη στα χέρια ληστών - Τη φίμωσαν και την έδεσαν

Βόλος: Εφιάλτης για ηλικιωμένη στα χέρια ληστών - Τη φίμωσαν και την έδεσαν
Intime News

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το Σάββατο (06/06) λίγο πριν το μεσημέρι, μία ηλικιωμένη γυναίκα από τον Πλάτανο Αλμυρού, όταν ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές μέσα στο σπίτι της.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έσπασαν την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου της μονοκατοικίας που διαμένει η ηλικιωμένη και εισέβαλαν μέσα στο σπίτι.

Την ώρα εκείνη η ηλικιωμένη βρίσκονταν στο μπάνιο. Άκουσε θόρυβο και μόλις βγήκε στο χολ αντίκρισε μπροστά της τους δύο ληστές. Με τη χρήση σωματικής βίας και αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, της ζητούσαν να τους υποδείξει πού έχει τα χρήματα και τα κοσμήματά της.

Σύμφωνα πληροφορίες του taxydromos.gr, άρπαξαν διάφορα κοσμήματα και ρολόγια που βρήκαν να έχει φυλαγμένα σε συρτάρια του σπιτιού της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες παρακολουθούσαν μέρες τις κινήσεις της και το Σάββατο αποφάσισαν να δράσουν. Αφού άρπαξαν ότι βρήκαν, εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που διενεργεί την προανάκριση. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να έχουν φύγει εκτός νομού, για αυτό και ειδοποιήθηκε σχετικά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της ΠΑΘΕ.

Η ηλικιωμένη σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το σοκ που υπέστη, δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο η υγεία της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον ηθοποιό Λίαμ Νίσον