ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών και δικαστικών αρχών για την υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν στη συνέχεια οπαδικού επεισοδίου -το οποίο διαδραματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης- χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Σε εκτέλεση εντάλματος της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης συνελήφθη το προηγούμενο 24ωρο και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί για ανθρωποκτονία με δόλο η 26χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Η ίδια είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά τη θανατηφόρα παράσυρση και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου, ενώ ο εισαγγελέας είχε διατάξει τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης από την Τροχαία.

Από την έρευνα της Τροχαίας και τα στοιχεία που συγκέντρωσαν όλο αυτό το διάστημα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης φαίνεται να προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος της 26χρονης, με αποτέλεσμα να απαγγελθεί εναντίον της κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο (κακούργημα).

Διαβάστε περισσότερα στο lawandorder.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Πρόβλεψη-σοκ από τον Σύψα: Ο ιός μπορεί να μεταλλαχθεί