ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Τρεις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Τρεις συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση
INTIME NEWS

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Πέμπτης (24/09) μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στο Κουκάκι.

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο αντάρτικο πόλης και δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν σήμερα από την Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece Μίνας Καραμήτρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και γιάφκα οργάνωσης, όπου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ζελατοδυναμίτιδας καθώς και σφαίρες από καλάσνικοφ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερες πληροφορίες:

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με την οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ενώ ένα από τα άτομα που έχουν συλληφθεί είναι συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα και το όνομά του είχε εμπλοκή και στην απαγωγή του επιχειρηματία Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη.

Από την Αστυνομία, έγινε γνωστό ότι έχουν συλληφθεί τρία άτομα, μία γυναίκα 36 ετών και δύο άνδρες 42 και 38 ετών, όλοι ελληνικής υπηκοότητας.

Όλοι κατηγορούνται για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.

Η επιχείρηση ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης και παραμένει σε εξέλιξη και αυτή την ώρα πραγματοποιούνται έρευνες σε τέσσερα σπίτια.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πραγματοποιήθηκε έφοδος σε αποθήκη στην οδό Αναστασίου Ζήνη 16, την οποία νοίκιαζε ο ένας από τους δύο άνδρες, ο οποίος είχε κατηγορηθεί παλαιότερα και ως συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα, ενώ σε σπίτι, όπου ακολούθησε έρευνα, συνελήφθη ο δεύτερος άνδρας -επίσης γνώριμος της Αστυνομίας- και η φίλη του, καθώς βρέθηκαν δύο πιστόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο άνδρες κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος έριξε πεύκα - Τραυματίστηκε μια γυναίκα (pics)