ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΤΩΡΑ: «Ντού» της ΕΛ.ΑΣ. σε κτήριο στα Εξάρχεια - Επιχείρηση για συγκεντρωμένους

ΤΩΡΑ: «Ντού» της ΕΛ.ΑΣ. σε κτήριο στα Εξάρχεια - Επιχείρηση για συγκεντρωμένους

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αστυνομική επιχείρηση σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια για την σύλληψη συγκεντρωμένων.

Συνεχίζεται η ένταση στα Εξάρχεια. Η αστυνομία λίγο μετά τις 16:30 επενέβη για να διαλύσει ομάδα συγκεντρωμένων σε μέσα σε κτήριο της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά τις 14:00 της Κυριακής το «θερμόμετρο» ανέβηκε επικίνδυνα στα Εξάρχεια. Ομάδα συγκεντρωμένων ατόμων, για να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2008, περικυκλώθηκε από την αστυνομία που εξαρχής έχει στόχο να μην επιτρέψει συναθροίσεις καθώς ισχύει η απαγόρευση συγκεντρώσεων που ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Η ένταση δεν άργησε να κορυφωθεί, από τη στιγμή που η αστυνομία επιχείρησε να διαλύσει τη συγκέντρωση. Με την πρώτη κίνηση των δυνάμεων της αστυνομίας προς τους συγκεντρωμένους ξεκίνησαν τα επεισόδια, τα οποία κράτησαν για λίγα λεπτά.

Οι συγκεντρωμένοι, ωστόσο, δεν πτοήθηκαν και αρκετοί εξ αυτών συνεχίζουν να βρίσκονται στην πλατεία Εξαρχείων. «Αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στις εκδηλώσεις που γίνονται από το πρωί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαταγή Στρατηγού Φλώρου: «Ετοιμάστε όλα τα οπλικά συστήματα» - Κίνδυνος «θερμού» επεισοδίου