ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτη κλοπή στο Κορωπί: Έτσι εξαφανίστηκε ο «θησαυρός» από το κοτέτσι -165.000 ευρώ έκαναν φτερά

Απίστευτη κλοπή στο Κορωπί: Έτσι εξαφανίστηκε ο «θησαυρός» από το κοτέτσι -165.000 ευρώ έκαναν φτερά
PIXABAY

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία δράστες της κλοπής από το κοτέτσι είναι δύο εργάτες του κτηματία - Όπως κατήγγειλε στη μήνυση που υπέβαλλε το θύμα, η μεγάλη αρπαγή έγινε κατά το χρονικό διάστημα 29 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου. Τα λεφτά μάλιστα, όπως υποστήριξε, δεν ήταν όλα δικά του, άλλα ένα μέρος αφού τα υπόλοιπα ανήκουν στη σύντροφο και την κόρη του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο καταγγέλλων τα χρήματα τα είχε κρύψει σε ντενεκέ τυριού που είχε θάψει στο κοτέτσι στο Κορωπί.

Η κλοπή έγινε τον περασμένο Αύγουστο με τους δύο εργάτες, από την Ινδία και το Πακιστάν, να υπόσχονται ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα αλλά να εξαφανίζονται πριν από λίγες ημέρες.

Η εξέλιξη αυτή έκανε τον ιδιοκτήτη του κτήματος να πάει στο ΑΤ Κορωπίου και να καταγγείλει την κλοπή.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα τα χρήματα που «έκαναν φτερά» ανήκαν στον ίδιο, τη σύντροφο και την κόρη του.

Όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο 52χρονος κτηματίας, οι δύο άνδρες που δούλευαν στο κτήμα του και ζούσαν σε ένα παράπηγμα, όταν διαπίστωσε ότι έβαλαν χέρι στην περιουσία του και άρπαξαν τον «χρυσό» τενεκέ από τυρί, όχι μόνο δεν αρνήθηκαν, αλλά παραδέχτηκαν την πράξη τους. Και τότε ξεκίνησε το θρίλερ.

Ο Ινδός και ο Πακιστανός κατάφεραν να τον πείσουν να μην πάει στην Αστυνομία, γιατί υπόσχονταν να του επιστρέψουν τον τενεκέ. Όμως δεν το έκαναν. Και κάθε φορά που τους ζητούσε τε λεφτά, τον κορόιδευαν και κατάφερναν να τον πείσουν να μην τους καταγγείλει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 429 διασωληνωμένοι, 43 νεκροί και 597 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ