ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: 37χρονος Αλβανός υποδυόταν τον «οικογενειάρχη» ενώ διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Πάτρα: 37χρονος Αλβανός υποδυόταν τον «οικογενειάρχη» ενώ διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών
Πάτρα: Ο 37χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Πάτρα: Ο 37χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης

Ενώπιον του Ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, για να απολογηθεί ο 37χρονος Αλβανός στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στην Πάτρα, βρήκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ σε σπίτι που διατηρούσε στο Ρίο, εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών.

Ο 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος της Δευτέρας» ανήκει σε κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών , σε τοπικό επίπεδο., η οποία είχε τον πλήρη έλεγχο και ήταν ο κύριος προμηθευτής ηρωίνης από την Αλβανία και κοκαΐνης από την Αττική και έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία διοχέτευε τις ουσίες σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Όπως ανέφεραν πηγές, προκειμένου να «θολώνει» τα νερά και να μην κινεί υποψίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει με έδρα την Πάτρα, είχε φροντίσει να δημιουργήσει το τέλειο προφίλ, του καλού οικογενειάρχη που εργαζόταν ως οδηγός βυτίων με μόνιμο τόπο διαμονής την Αθήνα.

Ο 37χρονος κατά τη σύλληψη του δεν έφερε καμία αντίσταση με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν στην εφημερίδα πως ήταν ιδιαιτέρως ψύχραιμος και συνεργάσιμος, προβαίνοντας μάλιστα αμέσως στην παραδοχή πως τα 5,5 κιλά ηρωίνης, το 1,1 κιλό κοκαΐνης, αλλά και τα «σύνεργα» για την παρασκευή – νόθευση – και συσκευασίας τους ανήκουν στο ίδιο.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση της περασμένης Πέμπτης, τα 5 κιλά ηρωίνης και τα 256 γραμμάρια κοκαΐνης, βρέθηκαν κρυμμένα σε θάμνους σε δασώδη περιοχή στην Παναγοπούλα, ενώ σε δεύτερο αποθηκευτικό χώρο σε αγροτεμάχιο στο Ρίο, εντοπίστηκαν οι υπόλοιπες ποσότητες. Σε κατ’ οίκον έρευνα εντοπίστηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, μια ξιφολόγχη, ένα στιλέτο και 2.600 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 37χρονος Αλβανός πριν από 8 χρόνια είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της Βορείου Ελλάδας καθώς είχε συλληφθεί και εξέτισε ποινή φυλάκισης, για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, προμήθεια, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών από τη διάθεση των οποίων εκτιμάται πως θα κέρδιζε 170.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη συνελήφθη και ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συσκέψεις για νέα μέτρα: «Ποδαρικό» με αλλαγές σε διασκέδαση, τηλεργασία και γήπεδα

Survivor 5: Η πρεμιέρα είχε δάκρυα, τραυματισμούς και ένα μεγάλο ζευγάρι με το «καλημέρα»

«Παραμιλούν» οι Τούρκοι: Τώρα αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει από Rafale, Viper και Mirage 2000-5