ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συνελήφθη 38χρονος με 5,5 κιλά ηρωίνης - Είχε συσκευαστήριο στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη 38χρονος με 5,5 κιλά ηρωίνης - Είχε συσκευαστήριο στο σπίτι του

Πάτρα: Σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία.

Εργαστήριο συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ηρωίνης και κοκαΐνης εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας σε δασική περιοχή, στην Παναγοπούλα Αχαΐας.

Συνελήφθη, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, προμήθεια, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του αλλοδαπού διακινητή, σε αγροτεμάχιο και σε δασώδη έκταση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου (5,5) κιλά ηρωίνης διαμοιρασμένα σε (7) συσκευασίες, (1.100) γραμμάρια διαμοιρασμένα σε (62) συσκευασίες κοκαΐνης ,πιστόλι με γεμιστήρα, υδραυλική πρέσα και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η μεγαλύτερη ποσότητα των ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα τα 5 κιλά ηρωίνης και τα 256 γραμμάρια κοκαΐνης, ήταν τοποθετημένη σε πλαστικό δοχείο (λίμπα), που είχε αποκρύψει ο δράστης σε δασική περιοχή, στην Παναγοπούλα Αχαΐας.

Επιπλέον, από τις 62 συσκευασίες κοκαΐνης οι 56 ήταν έτοιμες προς διακίνηση σε τοξικομανείς, με βάρος 1 ή 5 γραμμάρια η κάθε μια, ενώ οι 16 από αυτές εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες σε κορμό δένδρου, σε αγροτεμάχιο δίπλα στην οικία του δράστη.

Το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο δράστης από την διακίνηση των ναρκωτικών, ανέρχεται περίπου στις 170.000 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του, ως μέσο τέλεσης των εγκληματικών του πράξεων.

Πηγή: ertnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοψία Newsbomb.gr στο κλαμπ Lohan: Κανένας έλεγχος, διπλή είσοδος, συνωστισμός - Υγειονομική βόμβα

Νέα μέτρα: Αυτή είναι η ΚΥΑ για μάσκα, σούπερ μάρκετ και εκδηλώσεις

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτά είναι τα συμπτώματα το πρώτο 48ωρο

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα – Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων