ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μυστήριο με την έκρηξη στη Συγγρού: Το κτήριο που ισοπεδώθηκε δεν είχε παροχή φυσικού αερίου

Μυστήριο με την έκρηξη στη Συγγρού
Μυστήριο με την έκρηξη στη Συγγρού
Intimenews

Ο 78χρονος που μένει στον ημιόροφο όπου και σημειώθηκε η έκρηξη δεν έχει δώσει ακόμα επίσημη κατάθεση

Μυστήριο παραμένει η αιτία της πολύ ισχυρής έκρηξης σε κτήριο της λεωφόρου Συγγρού. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη αυτοψία έδειξε ότι το κτήριο δεν είχε προλάβει να αποκτήσει υποδομή φυσικού αερίου και έτσι φαίνεται ότι τείνει να αποκλειστεί το σενάριο της διαρροής του συγκεκριμένου εύφλεκτου υλικού.

Αυτό προκύπτει από την αυτοψία που έκανε η ΔΕΠΑ στο σημείο και στη συνέχεια ενημερώθηκαν τα στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν την εποπτεία της έρευνας.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι είχαν γίνει εργασίες και συγκεκριμένα κάποια πρώτα σκαψίματα για να αποκτήσει φυσικό αέριο το κτήριο και συγκεκριμένα υπό ανακαίνιση διαμερίσματα των επάνω ορόφων.

Ο χώρος παραμένει σφραγισμένος προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα αν και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει βρεθεί κανένα αξιοποιήσιμο στοιχείο για την αιτία της έκρηξης καθώς ήταν τόσο ισχυρή καταστρέφοντας τα πάντα. Το μόνο βέβαιο για την πυροσβεστική είναι ότι η έκρηξη προέρχεται από διαρροή πτητικού, εύφλεκτου αερίου.

Ο 78χρονος που μένει στον ημιόροφο όπου και σημειώθηκε η έκρηξη δεν έχει δώσει ακόμα επίσημη κατάθεση, ωστόσο προφορικά πρόλαβε να πει σε στελέχη της πυροσβεστικής ότι μια ημέρα νωρίτερα είχε μυρίσει στο κτήριο υγραέριο.

Διαβάστε επίσης:

Από διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου η έκρηξη στη Συγγρού - Στο χειρουργείο ένας 78χρονος

Βομβαρδισμένο τοπίο η Συγγρού: Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr