ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλάνδρι: «Αναρριχητές» διαρρήκτες «άνοιξαν» το σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη

Χαλάνδρι: «Αναρριχητές» διαρρήκτες «άνοιξαν» το σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη
Οι διαρρήκτες χτύπησαν ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη απουσίαζε για διακοπές
Instagram

Οι διαρρήκτες χτύπησαν ενώ η Ανθή Σαλαγκούδη απουσίαζε για διακοπές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση των διαρρηκτών που εισέβαλαν στο σπίτι της Ανθής Σαλαγκούδη στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας , στο οποίο την ώρα της διάρρηξης δεν βρισκόταν η ένοικος -η οποία απουσίαζε λόγω καλοκαιριού για μέρες- και έτσι δε μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια η ημέρα και η ώρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κακοποιοί έδρασαν μεταξύ 12.00 το μεσημέρι της 16ης Αυγούστου και 18.30 της 23ης Αυγούστου. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο διαρρήκτης μαζί με τους συνεργούς του αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι από την πίσω πλευρά της τριώροφης πολυκατοικίας και παραβίασε το αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο που βρίσκεται στην πρόσοψη του κτιρίου και το οποίο οδηγεί στο σαλόνι. Στη συνέχεια, μπήκε στο εσωτερικό, έψαξε όλους τους χώρους του σπιτιού και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Τελικά αφαίρεσε κοσμήματα και κάποιες τσάντες μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία σε δεύτερο χρόνο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των διαρρηκτών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένα άτομα που έχουν διαπράξει και στο παρελθόν διαρρήξεις στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις