ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το υπηρεσιακό του αμάξι

Αυτός είναι ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά με το υπηρεσιακό του αμάξι

Θηριώδης είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. Είχε ασχοληθεί με το μπόντι μπίλντινγκ. 

Στο Αστυνομικό Τμήμα Φαλήρου φέρονται να υπηρετούν ο αστυνομικός και ο ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν καθώς έκαναν οι ίδιοι διακίνηση ναρκωτικών και μάλιστα με το υπηρεσιακό τους όχημα!

Εις εκ των δύο συλληφθέντων είναι ο θηριώδης άνδρας που ποζάρει στις φωτογραφίες που παρουσίασε το Star και ο οποίος -όπως είναι εμφανές άλλωστε - έχει παρελθόν στο χώρο του μπόντι μπίλντινγκ.

Ο σωματώδης άνδρας, φέρεται μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός να είναι το βασικό πρόσωπο στην υπόθεση.

Δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022

Αστυφύλακας μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, μετέφερε τα ναρκωτικά με το υπηρεσιακό όχημα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του! Εκτός από τον αστυφύλακα, συνελήφθη και ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Αττική.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο Αστυφύλακας δρούσε από τον Οκτώβρη του 2022, διακινούσε κυρίως ακατέργαστη κάνναβη. Ως Καβατζα είχε το σπίτι του. Όσον αφορά στην εμπλοκή στην υπόθεση του Ειδικού Φρουρού, διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ιδία χρήση.

Ο εμπλεκόμενος Αστυφύλακας χρησιμοποιούσε μέτρα προφύλαξης, όπως κωδικοποιημένες συνομιλίες και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών για να μην εντοπίζεται από τους συναδέλφους του. Σε 6 συλλήψεις έχουν προχωρήσει συνολικά οι άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα ο εν λόγω Αστυφύλακας, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη εποχούμενη υπηρεσία, προφασίστηκε στον συνοδό του την αναγκαιότητα προσωπικής εξυπηρέτησης και μετάβασης σε σημείο για να συναντήσει συγγενικό του πρόσωπο, που επρόκειτο να ταξιδέψει.

Εκεί αποβιβάστηκε και απομακρύνθηκε από το υπηρεσιακό όχημα και αφού ήρθε σε επαφή με έτερο εκ των συλληφθέντων, τον προμήθευσε κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των εμπλεκομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 κιλά και 536,2 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, 3 τρίφτες κάνναβης, 3 ζυγαριές ακριβείας, 46 δισκία και 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες, 2 συσκευαστές κενού αέρος και σφράγισης συσκευασιών, πλήθος νάιλον συσκευασιών και 265 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

«Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους»

«Υπερασπιζόμαστε το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία αλλά παραμένουμε αμείλικτοι με όσους αποδειχθούν επίορκοι. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σχετικά με τον αστυφύλακα που διαπιστώθηκε πως ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, την οποία μάλιστα πραγματοποιούσε με το υπηρεσιακό του όχημα και κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του. Εκτός από τον αστυφύλακα, συνελήφθη και ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Αττική.

Σχετικές ειδήσεις