ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Εξασθενεί το σενάριο βεντέτας – Ψάχνουν τα ανοιχτά «μέτωπα» του θύματος οι Αρχές

Ρέθυμνο: Εξασθενεί το σενάριο βεντέτας – Ψάχνουν τα ανοιχτά «μέτωπα» του θύματος οι Αρχές

Ο 46χρονος που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα και είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώ το σενάριο της βεντέτας αρχίζει να εξασθενεί

Συνεχίζεται η έρευνα των Αστυνομικών αρχών Ρεθύμνου για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που έστησαν ενέδρα θανάτου και δολοφόνησαν τον 46χρονο Λ.Σ.

Ο 46χρονος είναι μέλος μεγάλης οικογένειας με «βαρύ» ιστορικό 16 χρόνων σε θανάτους με αποτέλεσμα να φουντώνει αρχικά το σενάριο της βεντέτας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr έχουν σταλθεί ομάδες στην περιοχή και οι προσαγωγές συνεχίζονται κανονικά, με τις αρχές να αναζητούν άτομα από τον κύκλο του 46χρονου. Συγκεκριμένα το σενάριο βεντέτας έχει αρχίσει να εξασθενεί, αφού το θύμα είχε κακό παρελθόν και πολλά μέτωπα ανοιχτά, ενώ δεν ήταν η οικογένειά του που είχε βεντέτα στο χωριό του Ρεθύμνου αλλά ένας θείος του.

Τα άτομα από τον κύκλο του 46χρονου, με τα οποία είχε κόντρες, καταθέτουν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, η οποία συλλέγει με πολλή προσοχή τα στοιχεία για να φτάσει σε έναν ή περισσότερους δράστες.

Στην Αστυνομία έχει καταθέσει και η γυναίκα του, η οποία τον αναζητούσε ανεπισήμως δύο 24ωρα, ωστόσο δεν έδωσε κάποια ιδιαίτερη πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη προς το παρόν στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος Λ.Σ. βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και συγκεκριμένα σκάγια κυνηγετικού όπλου. Οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα και στο σώμα. Ο άνδρας δε φέρεται να πέθανε σχεδόν ακαριαία και ενώ είχε γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού όπου και βρέθηκε μελανιασμένος. Μάλιστα από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε εικάζεται ότι είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί, ενδεχομένως και από τις πρώτες ώρες που έγινε αντιληπτή η εξαφάνισή του από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών συνήθιζε να μεταβαίνει με το εν λόγω αυτοκίνητο στο ποιμνιοστάσιό του. Αυτό έκανε και την περασμένη Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία φαίνεται ότι χάθηκαν τα ίχνη του.

Αυτός είναι ο 46χρονος Λ.Σ. που δολοφονήθηκε:

Το χρονικό της βεντέτας

Ο άνδρας ήταν ο τελευταίος μιας οικογένειας που όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα είχε βάψει την ιστορία της με αίμα και είχε ξεκληριστεί εξαιτίας βεντέτας με απολογισμό 6 νεκρούς μέσα σε 16 χρόνια, καθώς και τα αδέλφια του θύματος είχαν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο, κάτι που κάνει τον 46χρονο να είναι ο τρίτος αδελφός που χάνεται με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, στενό συγγενικό πρόσωπο του νεκρού, διαβόητος δραπέτης, την περασμένη δεκαετία είχε πέσει νεκρός στο ίδιο χωριό, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

Σχετικές ειδήσεις